Başkan Erdoğan Açıklayacak Türkiye'nin gözü Kabine'de

GÜNDEM 14.12.2020 - 09:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1233+ kez okundu.
 

Başkan Erdoğan Açıklayacak Türkiye'nin gözü Kabine'de

Başkan Erdoğan Açıklayacak Türkiye'nin gözü Kabine'de   Koronavirüste yeni tedbirler alınacak mı? Kira düzenlemesinin detayları ne? Son dakika koronavirüs salgınında yeni kısıtlama gelecek mi? Türkiye, Kabine toplantısından çıkacak yeni kararlara kilitlendi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Kritik toplantıda yeni kısıtlamalar ya da mevcut tedbirlerde esnemeler görüşülecek. Ancak son alınan tedbirler sonrası salgında beklenen düşüş elde edilemediği için yeni tedbirler gelme olasılığı yüksek görülüyor. Ayrıca Kabine'de esnafa destek paketinin de konuşulması bekleniyor. Kiralarda yapılacak düzenlemeler de belli olacak. İşte Türkiye'nin beklediği Kabine toplantısına ilişkin detaylar...   Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddelerini koronavirüs salgını ve esnaf için kira, kredi ve yapılandırma destek paketi oluşturacak. Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te kabine toplantısına başkanlık edecek. KORONAVİRÜS: YENİ TEDBİR Mİ, GEVŞEME Mİ? Toplantıda, alınan koronavirüs tedbirlerinin pandemideki etkisi üzerinde görüş alışverişi yapılması beklenirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yapması bekleniyor. Başkan Erdoğan, "vaka sayısının hedefin altına düşmesiyle kısıtlamaları kaldıracağı" yönündeki açıklaması sonrası, sahadaki veriler masaya yatırılacak. Bu kapsamda bazı yasakların esnetilmesi ve yeni tedbir kararları gündem maddesi arasında yer alacak. YILBAŞI'NDA 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? Sokağa çıkma yasağının salgında beklenmedik bir patlamaya neden olmaması için 4 gün olarak uygulanması gündeme gelen yılbaşıyla ilgili kararın da salgının önümüzdeki günlerdeki seyrine bakılarak bir sonraki kabine toplantısında verilmesi ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Başkan Erdoğan Açıklayacak Türkiye'nin gözü Kabine'de

 

te yeni tedbirler alınacak mı? Kira düzenlemesinin detayları ne?

Son dakika koronavirüs salgınında yeni kısıtlama gelecek mi? Türkiye, Kabine toplantısından çıkacak yeni kararlara kilitlendi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Kritik toplantıda yeni kısıtlamalar ya da mevcut tedbirlerde esnemeler görüşülecek. Ancak son alınan tedbirler sonrası salgında beklenen düşüş elde edilemediği için yeni tedbirler gelme olasılığı yüksek görülüyor. Ayrıca Kabine'de esnafa destek paketinin de konuşulması bekleniyor. Kiralarda yapılacak düzenlemeler de belli olacak. İşte Türkiye'nin beklediği Kabine toplantısına ilişkin detaylar...

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddelerini koronavirüs salgını ve esnaf için kira, kredi ve yapılandırma destek paketi oluşturacak.

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te kabine toplantısına başkanlık edecek.

KORONAVİRÜS: YENİ TEDBİR Mİ, GEVŞEME Mİ?
Toplantıda, alınan koronavirüs tedbirlerinin pandemideki etkisi üzerinde görüş alışverişi yapılması beklenirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yapması bekleniyor.

Başkan Erdoğan, "vaka sayısının hedefin altına düşmesiyle kısıtlamaları kaldıracağı" yönündeki açıklaması sonrası, sahadaki veriler masaya yatırılacak. Bu kapsamda bazı yasakların esnetilmesi ve yeni tedbir kararları gündem maddesi arasında yer alacak.

YILBAŞI'NDA 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?
Sokağa çıkma yasağının salgında beklenmedik bir patlamaya neden olmaması için 4 gün olarak uygulanması gündeme gelen yılbaşıyla ilgili kararın da salgının önümüzdeki günlerdeki seyrine bakılarak bir sonraki kabine toplantısında verilmesi ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.