Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

SAĞLIK 12.05.2020 - 08:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2205+ kez okundu.
 

Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" paylaşım ile koronavirüsle mücadele mesajı verdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan: "Küresel Koronavirüs salgınına karşı 83 milyon hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi başarıyla devam ettiriyoruz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlerimizden asla taviz vermeden milletimizi ve ülkemizi geliştirmeye, kalkındırmaya, büyütmeye, güçlendirmeye devam etmekte kararlıyız." açıklamasında bulundu.             

Başkan Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele mesajı: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" paylaşım ile koronavirüsle mücadele mesajı verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan: "Küresel Koronavirüs salgınına karşı 83 milyon hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi başarıyla devam ettiriyoruz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlerimizden asla taviz vermeden milletimizi ve ülkemizi geliştirmeye, kalkındırmaya, büyütmeye, güçlendirmeye devam etmekte kararlıyız." açıklamasında bulundu. 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.