Başkan Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

KADIN 09.03.2021 - 06:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1729+ kez okundu.
 

Başkan Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

Başkan Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı   AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, Maltepe'de karanfil dağıtarak kutladı. AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, Maltepe'de karanfil  dağıtarak kutladı. AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte;  sabah saatlerinde ilçe merkezinde, kadın  esnafına ve Maltepeli kadınlara karanfil takdim edip Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. AK Parti heyeti, Esnafla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Karadeniz ve beraberindeki partililerin bu organizasyonu, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yapan Karadeniz, üreten emekçi kadınları ziyaret ederek bu özel günlerini kutlamak istediklerini ifade ederek şunları söyledi: " Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte her biri birbirinden değerli Maltepe’li kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü Maltepe Meydanında kutladık. "dedi  

Başkan Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

 

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, Maltepe'de karanfil dağıtarak kutladı.

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, Maltepe'de karanfil  dağıtarak kutladı.

AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte;  sabah saatlerinde ilçe merkezinde, kadın  esnafına ve Maltepeli kadınlara karanfil takdim edip Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. AK Parti heyeti, Esnafla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Karadeniz ve beraberindeki partililerin bu organizasyonu, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili açıklama yapan Karadeniz, üreten emekçi kadınları ziyaret ederek bu özel günlerini kutlamak istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte her biri birbirinden değerli Maltepe’li kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü Maltepe Meydanında kutladık. "dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.