BAŞKAN KENAN TAŞLIDAĞ HAYATINI KAYBETTİ

GÜNDEM 29.11.2020 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1977+ kez okundu.
 

BAŞKAN KENAN TAŞLIDAĞ HAYATINI KAYBETTİ

BAŞKAN KENAN TAŞLIDAĞ HAYATINI KAYBETTİ İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili,MHP Kadıköy geçmiş dönem ilçe başkanı MHP İstanbul eski il Başkan yardımcısı ,İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı, Kadıköy Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı esnaf camiasının değerli ismi Kenan Taşlıdağ' korona virüsü nedeniyle vefat etti. Başkan Kenan Taşlıdağ' ın  Kasım ayında Covid-19 testi pozitif çıktı.    İstanbul'da  Özel bir Hastanede tedavi altına alınan Kenan Başkan’nın Covid-19 rahatsızlığı bir süre sonra zatürreye çevirmiş ve hastanede tedavisi devam ediyordu. Yaklaşık 10 gündür yaşam mücadelesini  sürdüren Başkan Kenan Taşıldağ’dan  dün akşam acı haber geldi.  Kenan Başkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhumun Cenaze Namazı Bugün (29 Kasım Pazar) Saat 15.00 ‘da Pendik Emirli Köyü Mezarlığında kılınacaktır... Katılımcımaltepe com.tr. ailesi olarak Kenan Taşlıdağ'a Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve esnaf camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.    
BAŞKAN KENAN TAŞLIDAĞ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili,MHP Kadıköy geçmiş dönem ilçe başkanı MHP İstanbul eski il Başkan yardımcısı ,İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı, Kadıköy Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı esnaf camiasının değerli ismi Kenan Taşlıdağ' korona virüsü nedeniyle vefat etti.

Başkan Kenan Taşlıdağ' ın  Kasım ayında Covid-19 testi pozitif çıktı.
 
 İstanbul'da  Özel bir Hastanede tedavi altına alınan Kenan Başkan’nın Covid-19 rahatsızlığı bir süre sonra zatürreye çevirmiş ve hastanede tedavisi devam ediyordu.
Yaklaşık 10 gündür yaşam mücadelesini  sürdüren Başkan Kenan Taşıldağ’dan  dün akşam acı haber geldi.
 Kenan Başkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Merhumun Cenaze Namazı Bugün (29 Kasım Pazar) Saat 15.00 ‘da Pendik Emirli Köyü Mezarlığında kılınacaktır...
Katılımcımaltepe com.tr. ailesi olarak Kenan Taşlıdağ'a Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve esnaf camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.