BAŞKAN VELİ KÖSE HEMŞERİLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

YEREL YÖNETİMLER 12.07.2021 - 06:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1456+ kez okundu.
 

BAŞKAN VELİ KÖSE HEMŞERİLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse hemşerileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
BAŞKAN VELİ KÖSE HEMŞERİLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse hemşerileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse  , Maltepe’de LOSS GARDEN restoranda düzenlediği sabah kahvaltısında hemşerileriyle buluştu. Yapılan kahvaltı sonrasında konuşan Başkan Veli Köse, hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Kahvaltı programlarında Bitlisli hemşerilerine seslenerek birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Köse, “Ailene, komşuna mahallene sahip çıkacaksın. Sonra şehrine ilçene semtine sahip çıkacaksın. Sonra iline sahip çıkacaksın. Öyle ya kendi bölgesine faydası olmayanın ülkesine faydası olur mu. dedi.  BİDEF hepimizin ortak bir kurumudur. Hiç kimseyi zerre kadar ayrı görmüyoruz. Aynı fikirde aynı ırkta, aynı dinde, aynı dilde, aynı mezhepte aynı siyasi parti de olmayabilir. Fakat bu dernek herkese bu saydıklarımıza aynı yakınlıktadır. Yani ortak PAYDAŞ’ımız Bitlis’tir. Tek gayemiz vardır o da bölgedeki hemşerilerimize güç katmaktır. Bunun dışında hiçbir yakıştırmayı kabul etmeyiz.  Yine Bitlisli olup farklı kurum ve kuruluşların önemli yerlerinde bulunan hemşerilerimizi aramızda görmekten gurur ve şeref duyarız. Herkes herkese ruh ve güç katarsak ancak böyle bölgeye ve hemşerilerimize katkıda bulunabiliriz.dedi   Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse, Katılımcılara Teşekkür Etti    Köse açıklamasında, zamanınızdan fedakârlı yapıp bu önemli günde zaman ayırıp aramızda bulunduğunuzdan ötürü hepinize sonsuz teşekkürler ederim. Programa teşrif eden,  Başkanlarına, İş İnsanlarına, Tüm Dernek Başkanlarına ve Üyelerine, Siyasi Parti temsilcilerine, Kahvaltı programına teşrif eden, bizleri kırmayarak davetimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi   Programa katılım sağlayanlar; Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Maltepe Bitlisliler Derneği Başkanı Kenan Günçe,Bitlis Mutki Çatalsöğüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu, Maltepe AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan, Tuzla  AK Parti Belediye Meclis Üyesi Behçet Behram Karaağaç,Tuzla CHP Belediye Meclis Üyesi Celal Candere ,Maltepe AK Parti ilçe başkan yardımcısı Özkan Güzel,Maltepe CHP ilçe başkan yardımcısı Cihan Köse,HDP Parti Meclis Üyesi Selahattin Yılmaz,Maltepe Bitlisliler Derneği Geçmiş Dönem Başkanı İrfan Taş,Saygı Textil yönetim kurulu başkanı Cevdet Köse,Bitlis Dernekler Federasyonu geçmiş dönem başkanı Yaşar Izsiz,Bağcılar Bitlisliler Derneği,İkitelli Bitlisliler Derneği, Başakşehir Bitlisliler Derneği,Sultanbeyli Bitlisliler Derneği,Tuzla Bitlisliler Derneği,Kaynarca Bitlislier Derneği,Deliklitaş Bitlisliler Derneği ,Ölek Bitlislier Derneği ,Anadolu Yakası Bitlislier Derneği,Başakşehir Bitlisliler Derneği katılım sağladı.  
Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse hemşerileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BAŞKAN VELİ KÖSE HEMŞERİLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse hemşerileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse  , Maltepe’de LOSS GARDEN restoranda düzenlediği sabah kahvaltısında hemşerileriyle buluştu.

Yapılan kahvaltı sonrasında konuşan Başkan Veli Köse, hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Kahvaltı programlarında Bitlisli hemşerilerine seslenerek birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Köse, “Ailene, komşuna mahallene sahip çıkacaksın. Sonra şehrine ilçene semtine sahip çıkacaksın. Sonra iline sahip çıkacaksın. Öyle ya kendi bölgesine faydası olmayanın ülkesine faydası olur mu. dedi.

 BİDEF hepimizin ortak bir kurumudur. Hiç kimseyi zerre kadar ayrı görmüyoruz. Aynı fikirde aynı ırkta, aynı dinde, aynı dilde, aynı mezhepte aynı siyasi parti de olmayabilir. Fakat bu dernek herkese bu saydıklarımıza aynı yakınlıktadır. Yani ortak PAYDAŞ’ımız Bitlis’tir.

Tek gayemiz vardır o da bölgedeki hemşerilerimize güç katmaktır. Bunun dışında hiçbir yakıştırmayı kabul etmeyiz. 

Yine Bitlisli olup farklı kurum ve kuruluşların önemli yerlerinde bulunan hemşerilerimizi aramızda görmekten gurur ve şeref duyarız. Herkes herkese ruh ve güç katarsak ancak böyle bölgeye ve hemşerilerimize katkıda bulunabiliriz.dedi

 

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Başkanı Veli Köse, Katılımcılara Teşekkür Etti 
 
Köse açıklamasında, zamanınızdan fedakârlı yapıp bu önemli günde zaman ayırıp aramızda bulunduğunuzdan ötürü hepinize sonsuz teşekkürler ederim. Programa teşrif eden,  Başkanlarına, İş İnsanlarına, Tüm Dernek Başkanlarına ve Üyelerine, Siyasi Parti temsilcilerine, Kahvaltı programına teşrif eden, bizleri kırmayarak davetimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi 

 Programa katılım sağlayanlar; Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Maltepe Bitlisliler Derneği Başkanı Kenan Günçe,Bitlis Mutki Çatalsöğüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu, Maltepe AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan,

Tuzla  AK Parti Belediye Meclis Üyesi Behçet Behram Karaağaç,Tuzla CHP Belediye Meclis Üyesi Celal Candere ,Maltepe AK Parti ilçe başkan yardımcısı Özkan Güzel,Maltepe CHP ilçe başkan yardımcısı Cihan Köse,HDP Parti Meclis Üyesi Selahattin Yılmaz,Maltepe Bitlisliler Derneği Geçmiş Dönem Başkanı İrfan Taş,Saygı Textil yönetim kurulu başkanı Cevdet Köse,Bitlis Dernekler Federasyonu geçmiş dönem başkanı Yaşar Izsiz,Bağcılar Bitlisliler Derneği,İkitelli Bitlisliler Derneği, Başakşehir Bitlisliler Derneği,Sultanbeyli Bitlisliler Derneği,Tuzla Bitlisliler Derneği,Kaynarca Bitlislier Derneği,Deliklitaş Bitlisliler Derneği ,Ölek Bitlislier Derneği ,Anadolu Yakası Bitlislier Derneği,Başakşehir Bitlisliler Derneği katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.