BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN AK PARTİ İLÇE'YE ZİYARET

SİYASİ PARTİLER 02.03.2021 - 23:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1413+ kez okundu.
 

BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN AK PARTİ İLÇE'YE ZİYARET

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Umut Ergin ,Kenan Günçe Maltepe AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN AK PARTİ İLÇE'YE ZİYARET   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Umut Ergin ,Kenan Günçe  Maltepe AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.     Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan ziyarette, Maltepe ekonomisi, pandemi sürecinden etkilenen esnafların sorunları ve çözüm önerilerine dair görüşme yapıldı.     AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI MEHMET KARADENİZ; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz " Maltepe Esnaf Odasının değerli başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulunu burada ağırlamaktan onur duydum. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.      Maltepe ilçemizde yeni bir süreç başlattık. Beyaz bir sayfa açtık. Burada ben değil biz anlayışıyla AK Parti ye gönül veren herkesi partimizi birlikte yönetmeye davet ediyorum. Buraya hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarmak için geldik.         Sizlerle birlikte inşallah güzel hizmetlerimizi Maltepe ilçemize yapacağız. Pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini belirterek, hükümetin gerekli tüm tedbirleri aldığını, yapılan düzenlemelerle esnafı rahatlatacak düzenlemelerin kısa sürede hayata geçirildiğini belirtti. Hükümetin yapılan düzenlemelerle bu zorlu sürecin en hafif şekilde atlatılması için gerekli tüm tedbirleri aldığını belirten Karadeniz, süper güç olarak tabir edilen ülkelerin bile bu zorlu salgın sürecinde birçok alanda sınıfta kaldığını, Türkiye’nin ise gerek sağlık gerekse ekonomik alanda adeta dünyaya ders verdiğini söyledi ve nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Yunus Erdel Başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.   MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YUNUS ERDEL; Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ise " AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz başkanıma Şahsım ve yönetim kurulum adına hayırlı olsun diyorum.         Mehmet Karadeniz Başkanım  Belediye meclis üyeliği yapmış hizmetin nasıl olacağını bilen bir isim. Kendisinin başarılı olacağından eminiz. Sayın Başkanın da belirttiği gibi hep birlikte Maltepe ilçemizin kalkınması ve büyümesi için bizlerde Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası olarak her zaman hazırız. Yunus Erdel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Maltepe esnaf odası ve şahsım adına size teşekkür ederim. AK Parti ile bundan böyle geçmişte olduğu gibi gelecektede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizin inancı içerisindeyim. Yüce Rabbim Utandırmasın” dedi.                
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Umut Ergin ,Kenan Günçe Maltepe AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞKAN YUNUS ERDEL'DEN AK PARTİ İLÇE'YE ZİYARET

 
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Umut Ergin ,Kenan Günçe  Maltepe AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  
 
Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan ziyarette, Maltepe ekonomisi, pandemi sürecinden etkilenen esnafların sorunları ve çözüm önerilerine dair görüşme yapıldı.  

 

AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI MEHMET KARADENİZ;

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz " Maltepe Esnaf Odasının değerli başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulunu burada ağırlamaktan onur duydum. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

     Maltepe ilçemizde yeni bir süreç başlattık. Beyaz bir sayfa açtık. Burada ben değil biz anlayışıyla AK Parti ye gönül veren herkesi partimizi birlikte yönetmeye davet ediyorum. Buraya hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarmak için geldik.

        Sizlerle birlikte inşallah güzel hizmetlerimizi Maltepe ilçemize yapacağız. Pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini belirterek, hükümetin gerekli tüm tedbirleri aldığını, yapılan düzenlemelerle esnafı rahatlatacak düzenlemelerin kısa sürede hayata geçirildiğini belirtti.

Hükümetin yapılan düzenlemelerle bu zorlu sürecin en hafif şekilde atlatılması için gerekli tüm tedbirleri aldığını belirten Karadeniz, süper güç olarak tabir edilen ülkelerin bile bu zorlu salgın sürecinde birçok alanda sınıfta kaldığını, Türkiye’nin ise gerek sağlık gerekse ekonomik alanda adeta dünyaya ders verdiğini söyledi ve nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Yunus Erdel Başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

 

MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YUNUS ERDEL;

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ise " AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Karadeniz başkanıma Şahsım ve yönetim kurulum adına hayırlı olsun diyorum.

        Mehmet Karadeniz Başkanım  Belediye meclis üyeliği yapmış hizmetin nasıl olacağını bilen bir isim. Kendisinin başarılı olacağından eminiz. Sayın Başkanın da belirttiği gibi hep birlikte Maltepe ilçemizin kalkınması ve büyümesi için bizlerde Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası olarak her zaman hazırız. Yunus Erdel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Maltepe esnaf odası ve şahsım adına size teşekkür ederim. AK Parti ile bundan böyle geçmişte olduğu gibi gelecektede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizin inancı içerisindeyim. Yüce Rabbim Utandırmasın” dedi.

 

         

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.