Başkan Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu

MAHALLELERİMİZ 16.01.2021 - 18:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1580+ kez okundu.
 

Başkan Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili,MHP Kadıköy geçmiş dönem ilçe başkanı MHP İstanbul eski il Başkan yardımcısı ,İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı, Kadıköy Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı esnaf camiasının değerli ismi Kenan Taşlıdağ korona virüsü nedeniyle vefat etimişti. Babası vefat eden Doğukan Taşlıdağ , taziye için gelen misafirlerini kabul etmeye devam ediyor. Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ,Sultanbeyli Birleşik Esnaf Oda Bşk. Vek. Türkay Demir, Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü A.Tamer Kamber ve beraberindekiler  Doğukan Taşlıdağ'ı makamında ziyaret ederek, taziyelerini sundular. Doğukan Taşlıdağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.     
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.  
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Doğukan Taşlıdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili,MHP Kadıköy geçmiş dönem ilçe başkanı MHP İstanbul eski il Başkan yardımcısı ,İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı, Kadıköy Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı esnaf camiasının değerli ismi Kenan Taşlıdağ korona virüsü nedeniyle vefat etimişti.
Babası vefat eden Doğukan Taşlıdağ , taziye için gelen misafirlerini kabul etmeye devam ediyor. Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ,Sultanbeyli Birleşik Esnaf Oda Bşk. Vek. Türkay Demir, Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü A.Tamer Kamber ve beraberindekiler  Doğukan Taşlıdağ'ı makamında ziyaret ederek, taziyelerini sundular. Doğukan Taşlıdağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.