Başkan Yunus Erdel’nin 10 Kasım Mesajı

GÜNDEM 10.11.2021 - 05:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 869+ kez okundu.
 

Başkan Yunus Erdel’nin 10 Kasım Mesajı

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Yunus Erdel’nin 10 Kasım Mesajı Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Yunus Erdel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz.  Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Atatürk, bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu da dünyaya ispatlamıştır. Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘en büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, inanıyorum ki o genç nesiller ile çok daha müreffeh bir devlet haline gelecektir. Büyük Önder, ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde demokrasi ve cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak görüyor, onu hiçbir zaman unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.  Bu vesile ile bu güzel ülkeyi bizlere vatan olarak bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyorum. Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel
Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Yunus Erdel’nin 10 Kasım Mesajı

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Yunus Erdel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz. 

Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Atatürk, bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu da dünyaya ispatlamıştır.

Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘en büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, inanıyorum ki o genç nesiller ile çok daha müreffeh bir devlet haline gelecektir.

Büyük Önder, ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir.

Ülkemizde demokrasi ve cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak görüyor, onu hiçbir zaman unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. 

Bu vesile ile bu güzel ülkeyi bizlere vatan olarak bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyorum.

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yunus Erdel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.