ÇINAR MAHALLESİ KADINLARI BİRLİK MESAJI VERDİLER

KADIN 14.03.2020 - 18:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2202+ kez okundu.
 

ÇINAR MAHALLESİ KADINLARI BİRLİK MESAJI VERDİLER

ÇINAR MAHALLESİ KADINLARI  BİRLİK MESAJI VERDİLER  8 Mart Emekçi kadınlar günü Maltepe'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çınar Mahalle muhtarı Ayşem Möröy'ün öncülüğünde toplanan mahallenin her yaştan her kesimden kadınlar   geciikmeli olarak kadınlar için kadınlar günü yemeği düzenledi.  Maltepe sahilinde bulunan Nanna Restaurantta düzenlenen yemeğe çok sayıda kadın katıldı.     Ayşem Möröy    Biliyorsunuz 8 Mart  kadınlar gününde her yıl geleneksel yemekli gece düzenliyoruz. Bu yıl  geciktik ama yine bir aradayız. Her biriniz aydın çalışan üreten Cumhuriyet kadınlarısınız. Her  türlü sorunda   el birliği yapıyorsunuz. Toplumsal hayatta erkek kadın eşitliğinde varsınız. Gelişmişliğimize birlikte devam edeceğiz.     8 Mart emekçi kadınlar günü.Bütün kadınlar yaşamın her alanında emek üretiyorlar ve bu anlamda her biri emekçidir Her yıl birlikte toplandığımız kadın sayımız artıyor salonlara sığmıyoruz. Birlikte  sorunlarımızı çözmenin,birlikte acıları ,mutlulukları  paylaşmanın bilincindeyiz. Bu bilinçle  emekçi   kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun Öte yandan dünyayı sarsan ülkemizde de görünen korona virüsüne karşı tedbirli olalım. Kurallara uyalım. Koronadan korunalım. Etrafımızı da uyarmaya özen gösterelim. "dedi.

ÇINAR MAHALLESİ KADINLARI  BİRLİK MESAJI VERDİLER

 8 Mart Emekçi kadınlar günü Maltepe'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çınar Mahalle muhtarı Ayşem Möröy'ün öncülüğünde toplanan mahallenin her yaştan her kesimden kadınlar   geciikmeli olarak kadınlar için kadınlar günü yemeği düzenledi.
 Maltepe sahilinde bulunan Nanna Restaurantta düzenlenen yemeğe çok sayıda kadın katıldı.   
 Ayşem Möröy    Biliyorsunuz 8 Mart  kadınlar gününde her yıl geleneksel yemekli gece düzenliyoruz. Bu yıl  geciktik ama yine bir aradayız. Her biriniz aydın çalışan üreten Cumhuriyet kadınlarısınız. Her  türlü sorunda   el birliği yapıyorsunuz. Toplumsal hayatta erkek kadın eşitliğinde varsınız. Gelişmişliğimize birlikte devam edeceğiz. 
   8 Mart emekçi kadınlar günü.Bütün kadınlar yaşamın her alanında emek üretiyorlar ve bu anlamda her biri emekçidir Her yıl birlikte toplandığımız kadın sayımız artıyor salonlara sığmıyoruz. Birlikte  sorunlarımızı çözmenin,birlikte acıları ,mutlulukları  paylaşmanın bilincindeyiz. Bu bilinçle  emekçi   kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun Öte yandan dünyayı sarsan ülkemizde de görünen korona virüsüne karşı tedbirli olalım. Kurallara uyalım. Koronadan korunalım. Etrafımızı da uyarmaya özen gösterelim. "dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.