CHP Gençlik Kollarından: 'Erdoğan Top Songs'

SİYASİ PARTİLER 02.12.2021 - 22:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 853+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kollarından: 'Erdoğan Top Songs'

CHP Gençlik Kollarından: 'Erdoğan Top Songs'     Son zamanlarda sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla bir ivme yakalayan CHP Gençlik Kolları, Spotify'in gelenekselleştirdiği yıl sonu en çok dinlenen müzikleriyle alakalı bir gönderi paylaştı. Erdoğan'ın en çok dinlediği müzikler adıyla paylaşılan içerikte "Başaramadım", "Bas Bas Paraları", "Yeter Artık", "Para yok", ve "Mahvettin" diyerek seçilen şarkı isimleri verdikleri mesajla dikkat çekti.      

CHP Gençlik Kollarından: 'Erdoğan Top Songs'

 

 

Son zamanlarda sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla bir ivme yakalayan CHP Gençlik Kolları, Spotify'in gelenekselleştirdiği yıl sonu en çok dinlenen müzikleriyle alakalı bir gönderi paylaştı.

Erdoğan'ın en çok dinlediği müzikler adıyla paylaşılan içerikte "Başaramadım", "Bas Bas Paraları", "Yeter Artık", "Para yok", ve "Mahvettin" diyerek seçilen şarkı isimleri verdikleri mesajla dikkat çekti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.