CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye transfer oldu

SİYASİ PARTİLER 28.04.2021 - 03:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1622+ kez okundu.
 

CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye transfer oldu

CHP'den AK Parti'ye transfer olan Meclis üyesi AK Parti saflarına katıldı.
CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye transfer oldu   Torbalı’da büyük çekişmeye sahne olan seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu. CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık oyunu açıklayıp, AK Parti'ye katıldığını duyurdu. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefatının ardından belediye meclisinde gerçekleşen oturumda ilçenin yeni belediye başkanı seçildi. Torbalı’da büyük çekişmeye sahne olan seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu. Oylamaya CHP cephesinin verdiği fireler ve yaşanan telefon krizi damga vururken, seçimin ardından bomba bir gelişme yaşandı. CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık çarpıcı iddialarda ve sert eleştirilerde bulunarak AK Parti'nin adayı Özgür Erman Çağlar'a oy attığını açıkladı ve partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını duyurdu. Akbıyık'a AK Parti rozetini İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı. ANTİDEMOKRATİK DİZAYN ÇIKIŞI! İşte o açıklama: Merhum başkanımız henüz hasta yatağındayken, yaşam savaşı verirken koltuk derdine düşenlerin kimler olduğunu hepimiz gördük. Bunlar, CHP'li meclis üyelerinden başkaları değildi. Başkanımızın vefatının ardından, koltuğuna 7 CHP'li meclis üyesi talip oldu. Bu görülmüş bir şey değildir. Bugün çıkıp 'siyasi ahlak', 'etik değerler', 'millet iradesi' dediklerine bakmayın. Hiçbir şekilde samimi değiller. Bugün Torbalı'da yapılan meclis toplantısı ve ardından yapılan seçimde yaşananları tarih yazacaktır. Bugün, Torbalı'da demokrasi katledilmiştir. Torbalı ile hiçbir ilgisi ve alakası olmayan insanlar, Torbalı'nın siyasetini antidemokratik bir şekilde dizayn etmeye gelmiştir. Ben demokrasiye inanan bir insanım. Hayatım boyunca demokrasinin bayrağını salladım, antidemokratik her hareketin karşısında oldum. FOTOĞRAF ÇEKMEMİZİ İSTEDİLER! Bizden kimliklerimizi oy pusulaların üzerine koyarak fotoğrafını çekmemizi istediler. Bir Whatsapp grubu kurdular, kabine giren meclis üyesinin kullandığı oyun fotoğrafını çekip kurulan gruba atmasını istediler. Böyle şey görülmemiştir. Bu hukuksuzluktur. Bu demokrasiye, meclis üyelerinin iradesine saygısızlıktır. Bu seçim kimsenin içine sinmedi. Sağduyulu CHP'li meclis üyelerinin de içine sinmedi. Sağduyulu kişiliği olduğunu bildiğim Mithat Tekin'in de bunu kabul edemediğini, bu işin içine sinmediğini biliyorum. Torbalı, Torbalı'da yaşayanlarındır. Biz bu ilçede yaşayanlar olarak, burada yaşamayanların üzerimizde tahakküm kurmasına izin vermeyiz.  
CHP'den AK Parti'ye transfer olan Meclis üyesi AK Parti saflarına katıldı.

CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye transfer oldu

 

Torbalı’da büyük çekişmeye sahne olan seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu. CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık oyunu açıklayıp, AK Parti'ye katıldığını duyurdu.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefatının ardından belediye meclisinde gerçekleşen oturumda ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

Torbalı’da büyük çekişmeye sahne olan seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu.

Oylamaya CHP cephesinin verdiği fireler ve yaşanan telefon krizi damga vururken, seçimin ardından bomba bir gelişme yaşandı.

CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık çarpıcı iddialarda ve sert eleştirilerde bulunarak AK Parti'nin adayı Özgür Erman Çağlar'a oy attığını açıkladı ve partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını duyurdu. Akbıyık'a AK Parti rozetini İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı.

ANTİDEMOKRATİK DİZAYN ÇIKIŞI!

İşte o açıklama:

Merhum başkanımız henüz hasta yatağındayken, yaşam savaşı verirken koltuk derdine düşenlerin kimler olduğunu hepimiz gördük. Bunlar, CHP'li meclis üyelerinden başkaları değildi. Başkanımızın vefatının ardından, koltuğuna 7 CHP'li meclis üyesi talip oldu. Bu görülmüş bir şey değildir. Bugün çıkıp 'siyasi ahlak', 'etik değerler', 'millet iradesi' dediklerine bakmayın. Hiçbir şekilde samimi değiller. Bugün Torbalı'da yapılan meclis toplantısı ve ardından yapılan seçimde yaşananları tarih yazacaktır. Bugün, Torbalı'da demokrasi katledilmiştir. Torbalı ile hiçbir ilgisi ve alakası olmayan insanlar, Torbalı'nın siyasetini antidemokratik bir şekilde dizayn etmeye gelmiştir. Ben demokrasiye inanan bir insanım. Hayatım boyunca demokrasinin bayrağını salladım, antidemokratik her hareketin karşısında oldum.

FOTOĞRAF ÇEKMEMİZİ İSTEDİLER!

Bizden kimliklerimizi oy pusulaların üzerine koyarak fotoğrafını çekmemizi istediler. Bir Whatsapp grubu kurdular, kabine giren meclis üyesinin kullandığı oyun fotoğrafını çekip kurulan gruba atmasını istediler. Böyle şey görülmemiştir. Bu hukuksuzluktur. Bu demokrasiye, meclis üyelerinin iradesine saygısızlıktır.

Bu seçim kimsenin içine sinmedi. Sağduyulu CHP'li meclis üyelerinin de içine sinmedi. Sağduyulu kişiliği olduğunu bildiğim Mithat Tekin'in de bunu kabul edemediğini, bu işin içine sinmediğini biliyorum. Torbalı, Torbalı'da yaşayanlarındır. Biz bu ilçede yaşayanlar olarak, burada yaşamayanların üzerimizde tahakküm kurmasına izin vermeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.