CHP MALTEPE Barış İçin Yürüdü !

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2015 - 09:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2463+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE Barış İçin Yürüdü !

CHP MALTEPE Barış İçin Yürüdü ! Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış Gününde "Savaşa Hayır " Sloganları İle Yürüdü.. Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış Gününde "Savaşa  Hayır "  Sloganları İle Yürüdü.CHP Maltepe İlçe Başkanlığı  1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Maltepe Atatürk meydanında bir araya gelen parti üyeleri adına açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan SOLMAZ  savaşa karşı barışı, düşmanlığa ve kine karşı dostluğu ve hoşgörüyü yeşertmek için 1 Eylül tarihinin Dünya Barış Günü olarak ilan edildiğini belirtti. CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği basın açıklamasına Milletvekilleri ve yüzlerce partili katıldı CHP İlçe Başkanı Hasan SOLMAZ yaptığı o basın açıklaması ;   document.getElementById("Leyout101").style.display="none";hollister outlet chaussure louboutin femme basket jordan pas cher mbt shoes mcm bag alviero martini portafogli mcm bags for sale prada handbags sale uk michael kors outlet store michael kors handbags
CHP MALTEPE Barış İçin Yürüdü !

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış Gününde "Savaşa Hayır " Sloganları İle Yürüdü..

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış Gününde "Savaşa  Hayır "  Sloganları İle Yürüdü.CHP Maltepe İlçe Başkanlığı  1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
Maltepe Atatürk meydanında bir araya gelen parti üyeleri adına açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan SOLMAZ  savaşa karşı barışı, düşmanlığa ve kine karşı dostluğu ve hoşgörüyü yeşertmek için 1 Eylül tarihinin Dünya Barış Günü olarak ilan edildiğini belirtti.
CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği basın açıklamasına Milletvekilleri ve yüzlerce partili katıldı

CHP İlçe Başkanı Hasan SOLMAZ yaptığı o basın açıklaması ;

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";hollister outlet chaussure louboutin femme basket jordan pas cher mbt shoes mcm bag alviero martini portafogli mcm bags for sale prada handbags sale uk michael kors outlet store michael kors handbags
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.