CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

SİYASİ PARTİLER 18.11.2021 - 22:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1381+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

MALTEPE HAK,HUKUK ADALETİN KALESİ OLDU CHP Maltepe İlçe Kongresini kazanan Ali Cengiz Erol, düzenlenen törenle görevi Kayyum Başkan Rıza Yiğit 'ten devraldı.
CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ   MALTEPE HAK,HUKUK ADALETİN KALESİ OLDU CHP Maltepe İlçe Kongresini kazanan Ali Cengiz Erol, düzenlenen  törenle  görevi Kayyum Başkan Rıza Yiğit 'ten devraldı. CHP ilçe binasında düzenlenen törende konuşan Ali Cengiz Erol, CHP Maltepe İlçe teşkilatı 81 ile örnek gösterilecek bir yönetim tarzında olduğunu söyledi. Ali Cengiz Erol, "Eski il, ilçe başkanlarımız hep beraber çalıştık. Görev almış ilçe başkanlarımıza ve yönetimine bu kapı asla kapalı olmayacak. Hak Hukuk Adalet demiş örgüt üyeleri örgütümüz liderlere susamış bu örgüt eylemi ve söylemi olan yoldaşlara susamış bende elimi taşın altına koydum haksız yere mağdur edilmiştim bu örgüt vicdanını adaletini ortaya koyarak itibarımı geri iade etmiştir gururluyum sevinçliyim" diye konuştu.  Rıza  Yiğit ise yeniden göreve seçilen Ali Cengiz Erol  'a ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
MALTEPE HAK,HUKUK ADALETİN KALESİ OLDU CHP Maltepe İlçe Kongresini kazanan Ali Cengiz Erol, düzenlenen törenle görevi Kayyum Başkan Rıza Yiğit 'ten devraldı.

CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

 
MALTEPE HAK,HUKUK ADALETİN KALESİ OLDU
CHP Maltepe İlçe Kongresini kazanan Ali Cengiz Erol, düzenlenen  törenle  görevi Kayyum Başkan Rıza Yiğit 'ten devraldı.

CHP ilçe binasında düzenlenen törende konuşan Ali Cengiz Erol, CHP Maltepe İlçe teşkilatı 81 ile örnek gösterilecek bir yönetim tarzında olduğunu söyledi.

Ali Cengiz Erol, "Eski il, ilçe başkanlarımız hep beraber çalıştık. Görev almış ilçe başkanlarımıza ve yönetimine bu kapı asla kapalı olmayacak. Hak Hukuk Adalet demiş örgüt üyeleri örgütümüz liderlere susamış bu örgüt eylemi ve söylemi olan yoldaşlara susamış bende elimi taşın altına koydum haksız yere mağdur edilmiştim bu örgüt vicdanını adaletini ortaya koyarak itibarımı geri iade etmiştir gururluyum sevinçliyim" diye konuştu.

 Rıza  Yiğit ise yeniden göreve seçilen Ali Cengiz Erol  'a ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.