CHP Maltepe ilçe başkanı Yücel Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

EĞİTİM 24.11.2019 - 09:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2138+ kez okundu.
 

CHP Maltepe ilçe başkanı Yücel Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

CHP Maltepe ilçe başkanı Yücel Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe Başkanı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı Başkan Savaş Yücel mesajında; “Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vererek, geleceğimizi inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.  Öğretmenlerimizin iradesi ve bilgisi ile geleceğimizi çocuklarımıza, gençlerimize güvenle emanet edebileceğimize inancım tamdır. Bu vesile ile çocuklarımızın vatan ve millete faydalı bir şekilde yetişmesinde, geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren Öncelikle ebediyete intikal etmiş başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Halen bu onurlu görevi sürdüren ve emekli olmuş öğretmenlerimizin de Öğretmenler gününü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.   SAVAŞ YÜCEL CHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI

CHP Maltepe ilçe başkanı Yücel Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe Başkanı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Başkan Savaş Yücel mesajında; “Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vererek, geleceğimizi inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.

 Öğretmenlerimizin iradesi ve bilgisi ile geleceğimizi çocuklarımıza, gençlerimize güvenle emanet edebileceğimize inancım tamdır.

Bu vesile ile çocuklarımızın vatan ve millete faydalı bir şekilde yetişmesinde, geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren Öncelikle ebediyete intikal etmiş başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Halen bu onurlu görevi sürdüren ve emekli olmuş öğretmenlerimizin de Öğretmenler gününü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.  

SAVAŞ YÜCEL

CHP MALTEPE

İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.