CHP Maltepe'li Kadınlar Toplu Halde ADD'ye Üye Oldu

KADIN 10.02.2021 - 05:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1647+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'li Kadınlar Toplu Halde ADD'ye Üye Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu.
CHP Maltepe'li Kadınlar Toplu Halde ADD'ye Üye Oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe  İlçe Kadın Kolları başkanı Songül Aybirdi ve,yönetim kurulu üyeleri, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu. Rozetleri dernek başkanı Olcay Yılmaz taktı. AYBİRDİ ''KADINLAR ATATÜRK'E ÇOK ŞEY BORÇLU'' Dernek binasında düzenlenen üyelik katılım töreninde konuşan CHP Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Aybirdi, Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlığımız, minnet duygularımız her geçen gün daha da artmaktadır. Her Türk vatandaşının olduğu gibi özellikle kadınların da Atatürk’e çok şey borçlu olduğunu” söyleyen Aybirdi Atatürkçü Düşünce Derneği’ne üye olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. YILMAZ  “Derneğimize katılmanız bize güç verdi.'' ADD Maltepe Şube Başkanı Olcay Yılmaz Gerçekleşen törenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yılmaz, “Derneğimize katılmanız bize güç verdi. Atatürkçü düşünceyi yeni nesillere taşıma inancımız sonsuz. Hepiniz biliyorsunuz ADD kuruluşundan itibaren şehitler vermiştir. Kuvâ-yi Milli ruhuna ve Müdafaa-i Hukuk ruhuna dayanan ve Türkiye’nin bugün en örgütlü çatı örgütü niteliğinde. Sizlerin bize sağlayacağı katkılarla bu dinamizmi yeni nesillere taşımayı hedefliyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu.

CHP Maltepe'li Kadınlar Toplu Halde ADD'ye Üye Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe  İlçe Kadın Kolları başkanı Songül Aybirdi ve,yönetim kurulu üyeleri, toplu halde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'ne üye oldu. Rozetleri dernek başkanı Olcay Yılmaz taktı.

AYBİRDİ ''KADINLAR ATATÜRK'E ÇOK ŞEY BORÇLU''

Dernek binasında düzenlenen üyelik katılım töreninde konuşan CHP Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Aybirdi, Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlığımız, minnet duygularımız her geçen gün daha da artmaktadır. Her Türk vatandaşının olduğu gibi özellikle kadınların da Atatürk’e çok şey borçlu olduğunu” söyleyen Aybirdi Atatürkçü Düşünce Derneği’ne üye olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

YILMAZ  “Derneğimize katılmanız bize güç verdi.''

ADD Maltepe Şube Başkanı Olcay Yılmaz Gerçekleşen törenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yılmaz, “Derneğimize katılmanız bize güç verdi. Atatürkçü düşünceyi yeni nesillere taşıma inancımız sonsuz. Hepiniz biliyorsunuz ADD kuruluşundan itibaren şehitler vermiştir. Kuvâ-yi Milli ruhuna ve Müdafaa-i Hukuk ruhuna dayanan ve Türkiye’nin bugün en örgütlü çatı örgütü niteliğinde. Sizlerin bize sağlayacağı katkılarla bu dinamizmi yeni nesillere taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.