Çınar Mahalle Muhtarı Möröy'den 'Askıda Bilgisayar' Kampanyası 

EĞİTİM 08.10.2020 - 06:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1834+ kez okundu.
 

Çınar Mahalle Muhtarı Möröy'den 'Askıda Bilgisayar' Kampanyası 

Çınar Mahalle Muhtarı Möröy'den 'Askıda Bilgisayar' Kampanyası   Yeni eğitim-öğretim döneminde uzaktan eğitime kolay erişilebilmek için bilgisayar öğrencilerin en büyük ihtiyacı haline geldi. Yeni eğitim-öğretim döneminde uzaktan eğitime kolay erişilebilmek için tabletler öğrencilerin en büyük ihtiyacı haline geldi. Bu ihtiyacı en kısa yoldan gidermek amacıyla "Askıda Tablet" kampanyası başlatan Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, "Bilgisayarını vermek isteyen ya da bilgisayar bağışlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bu projeye dahil olmaya bekliyoruz. Hiçbir evin bilgisayarsız kalmayacağı bir çalışma uyguluyoruz" dedi. MÖRÖY'DEN ASKIDA BİLGİSAYAR ÇAĞRISI Çınar Mahalle Muhtar Ayşem Möröy,yeni eğitim-öğretim döneminde Maltepe'de yaşayan öğrencilerin, uzaktan eğitime kolay erişebilmeleri için "Askıda Bilgisayar" kampanyası başlattı. İki gün önce başlayan kampanya kapsamında bir grup ihtiyaç sahibi öğrenci bilgisayarlarına kavuştu. Koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlayan uzaktan eğitim dönemiyle ortaya çıkan bilgisayar ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilen "Askıda Bilgisayar " kampanyası için Maltepe Çınar mahallesi genelinden bilgisayar ve bağış talebi alındı.  Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşı, hayırseverlerle buluşturan Ayşem Möröy, uzaktan eğitim kapsamında tablet, bilgisayar, kırtasiye malzemesi ihtiyacı olan öğrenciler için  Askıda Bilgisayar uygulamalarını başlattı. Yardımsever Maltepeliler bu projeyle, evlerinde ya da iş yerlerinde kullanılmayan   bilgisayarlarını uzaktan eğitim kapsamında ihtiyacı olan çocuklara ve gençlere bağışlayabilecek. Eğitimde fırsat eşitliğini de sağlamaya yönelik projeye destek vermek isteyen vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuklara destek verebilecek.Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, tüm vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırırken, “Haydi Maltepe! İhtiyaç sahibi çocuk ve gençlerimizin eğitimlerine destek verin, eğitimleri yarım kalmasın” dedi.

Çınar Mahalle Muhtarı Möröy'den 'Askıda Bilgisayar' Kampanyası

 

Yeni eğitim-öğretim döneminde uzaktan eğitime kolay erişilebilmek için bilgisayar öğrencilerin en büyük ihtiyacı haline geldi.

Yeni eğitim-öğretim döneminde uzaktan eğitime kolay erişilebilmek için tabletler öğrencilerin en büyük ihtiyacı haline geldi. Bu ihtiyacı en kısa yoldan gidermek amacıyla "Askıda Tablet" kampanyası başlatan Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, "Bilgisayarını vermek isteyen ya da bilgisayar bağışlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bu projeye dahil olmaya bekliyoruz. Hiçbir evin bilgisayarsız kalmayacağı bir çalışma uyguluyoruz" dedi.

MÖRÖY'DEN ASKIDA BİLGİSAYAR ÇAĞRISI

Çınar Mahalle Muhtar Ayşem Möröy,yeni eğitim-öğretim döneminde Maltepe'de yaşayan öğrencilerin, uzaktan eğitime kolay erişebilmeleri için "Askıda Bilgisayar" kampanyası başlattı. İki gün önce başlayan kampanya kapsamında bir grup ihtiyaç sahibi öğrenci bilgisayarlarına kavuştu. Koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlayan uzaktan eğitim dönemiyle ortaya çıkan bilgisayar ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilen "Askıda Bilgisayar " kampanyası için Maltepe Çınar mahallesi genelinden bilgisayar ve bağış talebi alındı. 

Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşı, hayırseverlerle buluşturan Ayşem Möröy, uzaktan eğitim kapsamında tablet, bilgisayar, kırtasiye malzemesi ihtiyacı olan öğrenciler için  Askıda Bilgisayar uygulamalarını başlattı. Yardımsever Maltepeliler bu projeyle, evlerinde ya da iş yerlerinde kullanılmayan   bilgisayarlarını uzaktan eğitim kapsamında ihtiyacı olan çocuklara ve gençlere bağışlayabilecek. Eğitimde fırsat eşitliğini de sağlamaya yönelik projeye destek vermek isteyen vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuklara destek verebilecek.Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, tüm vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırırken,

“Haydi Maltepe!

İhtiyaç sahibi çocuk ve gençlerimizin eğitimlerine destek verin, eğitimleri yarım kalmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.