Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem tören!

ÇOCUK 16.08.2021 - 11:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1714+ kez okundu.
 

Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem tören!

Çocuklar Futbol Şenliği ödül töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Bu etkinliklerin devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde etkinliklerimizi çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi.
Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem tören!   Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Çocuklar Futbol Şenliği ödül töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Bu etkinliklerin devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde etkinliklerimizi çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi. Lüleburgaz Belediyesi’nin 15 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında 7 ayrı yaş kategorisinde, 31 takım, 550 sporcuyla düzenlediği Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem ödül töreni düzenlendi. Törende, turnuvaya katılan bütün takımların oyuncularına madalyaları verilirken, dereceye giren takımlara da kupaları verildi. Büyük coşkuya sahne olan kupa törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, daire müdürleri ve futbolcuların aileleri katıldı. 550 sporcuyla futbol şöleni 15 Temmuz’da 10-16 yaş kategorilerinde başlayan turnuvaya 31 takım katıldı. 31 takımdan 550 sporcunun yer aldığı turnuvada futbol şöleni yaşandı. 4 Ağustos’ta sona eren müsabakaların sonunda turnuvayı birincilikle bitiren takımlara kupaları düzenlenen ödül töreniyle verildi. Bununla birlikte turnuvaya katılan bütün takımların oyuncularına madalya verildi. “Sporun kaybedeni olmaz” Ödül töreni öncesinde konuşma yapan Başkan Gerenli, sporda kaybedenin olmadığını, spor yapan herkesin kazandığını söyledi. Başkan Gerenli, “Her biri birbirinden güzel maçlar çıkardılar. Her biri kendilerini burada ifade ettiler. Kazanan ve kaybeden oldu. Öncelikle sporun kaybedeni olmaz. Bunu her zaman söylüyorum. Sporu yapan kazanır. Sporun en sonunda da dostluk, kardeşlik ve dayanışma kazanır. Bu duyguların hepinizde yaşadığını çok iyi biliyorum. Bu nedenle de turnuvanın amacına ulaştığından adım gibi eminim” diye konuştu. Devamı gelecek Turnuvanın gerçekleştirildiği Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nin açılış felsefesine, kuruluş amacına ve çalışma ruhuna uygun olduğunu belirten Başkan Gerenli, “Burası Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi. Tam da adına uygun bir ortamdayız şu anda. Akademinin açılış felsefesine, kuruluş amacına, çalışma ruhuna tam da uygun bir şekilde, sevgili çocuklarımız burada akademik anlamda spor yapıyorlar, futbol oynuyorlar ve yeteneklerini geliştiriyorlar. Bunun devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde bu etkinlikleri çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi. Turnuva birincileri Kıyasıya rekabete sahne olan turnuvada birinci olan takımlar ise şöyle: U16 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik U15 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik U14 Kategorisi: Yıldırımspor U13 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik U12 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik U11 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik U10 Kategorisi: Yıldırımspor
Çocuklar Futbol Şenliği ödül töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Bu etkinliklerin devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde etkinliklerimizi çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi.

Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem tören!

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Çocuklar Futbol Şenliği ödül töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Bu etkinliklerin devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde etkinliklerimizi çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin 15 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında 7 ayrı yaş kategorisinde, 31 takım, 550 sporcuyla düzenlediği Çocuklar Futbol Şenliği’ne muhteşem ödül töreni düzenlendi. Törende, turnuvaya katılan bütün takımların oyuncularına madalyaları verilirken, dereceye giren takımlara da kupaları verildi. Büyük coşkuya sahne olan kupa törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, daire müdürleri ve futbolcuların aileleri katıldı.

550 sporcuyla futbol şöleni

15 Temmuz’da 10-16 yaş kategorilerinde başlayan turnuvaya 31 takım katıldı. 31 takımdan 550 sporcunun yer aldığı turnuvada futbol şöleni yaşandı. 4 Ağustos’ta sona eren müsabakaların sonunda turnuvayı birincilikle bitiren takımlara kupaları düzenlenen ödül töreniyle verildi. Bununla birlikte turnuvaya katılan bütün takımların oyuncularına madalya verildi.

“Sporun kaybedeni olmaz”

Ödül töreni öncesinde konuşma yapan Başkan Gerenli, sporda kaybedenin olmadığını, spor yapan herkesin kazandığını söyledi. Başkan Gerenli, “Her biri birbirinden güzel maçlar çıkardılar. Her biri kendilerini burada ifade ettiler. Kazanan ve kaybeden oldu. Öncelikle sporun kaybedeni olmaz. Bunu her zaman söylüyorum. Sporu yapan kazanır. Sporun en sonunda da dostluk, kardeşlik ve dayanışma kazanır. Bu duyguların hepinizde yaşadığını çok iyi biliyorum. Bu nedenle de turnuvanın amacına ulaştığından adım gibi eminim” diye konuştu.

Devamı gelecek

Turnuvanın gerçekleştirildiği Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nin açılış felsefesine, kuruluş amacına ve çalışma ruhuna uygun olduğunu belirten Başkan Gerenli, “Burası Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi. Tam da adına uygun bir ortamdayız şu anda. Akademinin açılış felsefesine, kuruluş amacına, çalışma ruhuna tam da uygun bir şekilde, sevgili çocuklarımız burada akademik anlamda spor yapıyorlar, futbol oynuyorlar ve yeteneklerini geliştiriyorlar. Bunun devamı gelecek. Pandemi bizi birbirimizden biraz uzaklaştırdı ama önümüzdeki dönemde bu etkinlikleri çocuklarımızın coşkusu ve katılımlarıyla devam ettireceğiz” dedi.

Turnuva birincileri

Kıyasıya rekabete sahne olan turnuvada birinci olan takımlar ise şöyle:

U16 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik

U15 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik

U14 Kategorisi: Yıldırımspor

U13 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik

U12 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik

U11 Kategorisi: Lüleburgaz Atletik

U10 Kategorisi: Yıldırımspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.