DAHA ÇOK SPOR DAHA ÇOK MALTEPE

SPOR 04.06.2021 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1558+ kez okundu.
 

DAHA ÇOK SPOR DAHA ÇOK MALTEPE

DAHA ÇOK SPOR DAHA ÇOK MALTEPE   Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü, Maltepelilerin daha fazla spor yapmaları ve güne dinç başlamaları için her yıl yaz aylarında parklarda düzenlediği sabah sporlarına bir yenisini ekleyerek Daha Çok Spor Daha Çok Maltepe Güne Sağlıklı ve Zinde başla programını hayata geçirdi. Bu programla Maltepeliler, farklı spor dallarında, alanında  Uzman Antrenörler eşliğinde spor yapıyor.    Daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için, Maltepe'nin bir çok noktasında Uzman Eğitmenlerimiz ile güne enerji dolu başlamaya devam ediyoruz. Daha çok Spor, Daha çok Maltepe ‘Daha Çok Spor, Daha Çok Maltepe’ programının takvimi şöyle: Başıbüyük Kadın Aile Yaşam merkezi İdealtepe 50.Yıl Parkı Esenkent 2 Temmuz Parkı Altayçeşme Mah.Yalçın Kızılay Spor Merkezi   MALTEPE PARKLARINDA SPOR DEVAM EDİYOR  Daha çok spor, Daha çok Maltepe   "Güne Sporla başlamak" Daha zinde ve sağlıklı hissetmenizi sağlayarak motive olmanızı sağlar. · Stresten uzaklaştırır ve düşünce rahatlığıyla güven vererek kas yapınızı güçlendirir. Spor yapmak hayatınıza enerji ve güven vermesinin yanı sıra fiziki aktivite olanağını arttırır.  Maltepe'de etkinliklere spor yapmak isteyen  tüm yurttaşlar davetli

DAHA ÇOK SPOR DAHA ÇOK MALTEPE

 

Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü, Maltepelilerin daha fazla spor yapmaları ve güne dinç başlamaları için her yıl yaz aylarında parklarda düzenlediği sabah sporlarına bir yenisini ekleyerek Daha Çok Spor Daha Çok Maltepe Güne Sağlıklı ve Zinde başla programını hayata geçirdi.

Bu programla Maltepeliler, farklı spor dallarında, alanında  Uzman Antrenörler eşliğinde spor yapıyor

 
Daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için, Maltepe'nin bir çok noktasında Uzman Eğitmenlerimiz ile güne enerji dolu başlamaya devam ediyoruz.
Daha çok Spor, Daha çok Maltepe

‘Daha Çok Spor, Daha Çok Maltepe’ programının takvimi şöyle:

Başıbüyük Kadın Aile Yaşam merkezi
İdealtepe 50.Yıl Parkı
Esenkent 2 Temmuz Parkı
Altayçeşme Mah.Yalçın Kızılay Spor Merkezi

 

MALTEPE PARKLARINDA SPOR DEVAM EDİYOR

 Daha çok spor, Daha çok Maltepe

 
"Güne Sporla başlamak" Daha zinde ve sağlıklı hissetmenizi sağlayarak motive olmanızı sağlar. · Stresten uzaklaştırır ve düşünce rahatlığıyla güven vererek kas yapınızı güçlendirir. Spor yapmak hayatınıza enerji ve güven vermesinin yanı sıra fiziki aktivite olanağını arttırır.

 Maltepe'de etkinliklere spor yapmak isteyen  tüm yurttaşlar davetli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.