Daha sağlıklı alt yapı için durmaksızın çalışıyoruz

YEREL YÖNETİMLER 18.10.2021 - 06:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1110+ kez okundu.
 

Daha sağlıklı alt yapı için durmaksızın çalışıyoruz

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri
Daha sağlıklı alt yapı için durmaksızın çalışıyoruz Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda birçok noktada asfalt dökümü başta olmak üzere altyapı düzenlemelerini sürdürdü. Ekipler, Altıntepe Mahallesi Demirli Sokak, Esenkent Mahallesi Aydın Caddesi ile Sinan Çıkmazı, Fındıklı Mahallesi Tekin Sokak, Feyzullah Mahallesi Şehit Hikmet Alp Caddesi, Gülsuyu Başacar Sokak, Furkan Sokak ve  Kelebek Sokak’ta altyapıya yönelik çalışmalar yaptı. Asfalt dökümünün yanı sıra su borularına yönelik vatandaş talepleri ile kaldırım düzenlemeleri özenle gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde zorunlu ihtiyaçlara yönelik çalışma alanlarını tespit ederken vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlerin de mutlaka  değerlendirildiğini kaydetti.
Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri

Daha sağlıklı alt yapı için durmaksızın çalışıyoruz

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda birçok noktada asfalt dökümü başta olmak üzere altyapı düzenlemelerini sürdürdü.

Ekipler, Altıntepe Mahallesi Demirli Sokak, Esenkent Mahallesi Aydın Caddesi ile Sinan Çıkmazı, Fındıklı Mahallesi Tekin Sokak, Feyzullah Mahallesi Şehit Hikmet Alp Caddesi, Gülsuyu Başacar Sokak, Furkan Sokak ve  Kelebek Sokak’ta altyapıya yönelik çalışmalar yaptı. Asfalt dökümünün yanı sıra su borularına yönelik vatandaş talepleri ile kaldırım düzenlemeleri özenle gerçekleştirildi.

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde zorunlu
ihtiyaçlara yönelik çalışma alanlarını tespit ederken vatandaşlardan gelen talep ve
şikâyetlerin de mutlaka  değerlendirildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.