ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA TÜLAY DÜZTAŞ SEÇİLDİ

KADIN 07.12.2019 - 23:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2021+ kez okundu.
 

ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA TÜLAY DÜZTAŞ SEÇİLDİ

 ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA TÜLAY DÜZTAŞ SEÇİLDİ       Maltepe  Kent Konseyi   Engelliler Meclisi seçimi yapıldı ve başkanlığa bir kez daha Tülay Düztaş seçildi.    Kent Konseyi dernekler yerleşkesi toplantı salonunda yapılan  Engelliler meclisi  genel kurulunun açış konuşmasını yapan genel sekreter Burçin Eş 6. seçimli Engelliler meclisi seçiminin yapıldığını açıkladı. Daha sonra divan kurulu seçildi ve Nejla Yalın,başkan Filiz Tomar ,Yeter Armutlu divana seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Maltepe Kent Konseyi başkanı  Ozan Demir kısa bir konuşma yaptı ve  Maltepe de engelli vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini meclisin bu yönde  çalışmalar yaptığını belirtti. 5.dönem Engelliler meclisi başkanı  Pirman Akbaş da geçen dönem faaliyetlerini anlatarak seçilecek yeni meclise başarılar diledi. Daha sonra  tek aday olan Tülay Düztaş genel kurulun oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Tülay Düztaş   Kent konseyi Engelliler meclisinin 4. döneminde de başkanlık yapmıştı. Yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor:Nilgün Tuğ,Aziz Asker,Tahsin Koç,Sabahat Güner,Nihal Baybağ,Süleyman Taşkın,Gülay Küpeli,Çiğdem Tuğriçeri,Sına Direk,Ayfer Ateş Saygılı,Zeliha Taşhan,Şükran Gündoğmuş.

 ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA TÜLAY DÜZTAŞ SEÇİLDİ

 
 
 
Maltepe  Kent Konseyi   Engelliler Meclisi seçimi yapıldı ve başkanlığa bir kez daha Tülay Düztaş seçildi.
   Kent Konseyi dernekler yerleşkesi toplantı salonunda yapılan  Engelliler meclisi  genel kurulunun açış konuşmasını yapan genel sekreter Burçin Eş 6. seçimli Engelliler meclisi seçiminin yapıldığını açıkladı. Daha sonra divan kurulu seçildi ve Nejla Yalın,başkan Filiz Tomar ,Yeter Armutlu divana seçildiler.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Maltepe Kent Konseyi başkanı  Ozan Demir kısa bir konuşma yaptı ve  Maltepe de engelli vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini meclisin bu yönde  çalışmalar yaptığını belirtti.
5.dönem Engelliler meclisi başkanı  Pirman Akbaş da geçen dönem faaliyetlerini anlatarak seçilecek yeni meclise başarılar diledi.
Daha sonra  tek aday olan Tülay Düztaş genel kurulun oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Tülay Düztaş   Kent konseyi Engelliler meclisinin 4. döneminde de başkanlık yapmıştı.
Yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor:Nilgün Tuğ,Aziz Asker,Tahsin Koç,Sabahat Güner,Nihal Baybağ,Süleyman Taşkın,Gülay Küpeli,Çiğdem Tuğriçeri,Sına Direk,Ayfer Ateş Saygılı,Zeliha Taşhan,Şükran Gündoğmuş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.