ERAY AYDIN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

YEREL YÖNETİMLER 21.10.2021 - 20:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2453+ kez okundu.
 

ERAY AYDIN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın Maltepe Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıkladı.
ERAY AYDIN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA  ADAY OLDU   “İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın Maltepe Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıkladı. Kent konseyleri kentin tüm paydaşlarının yer aldığı yerelde kamu politikalarına halkın katılımını sağlayan önemli yapılar olduğunu ifade eden Eray Aydın, “Kent konseyi, kente dair paydaşlık aktif vatandaşlık kente sahip çıkmak kentlilik bilinci ortak akıl biçimindeki temel ilkeler çerçevesinde yerel demokrasinin gelişmesi noktasında fırsat sunar. Demokrasi 5 yılda bir sandık odaklı yönetim anlayışı değildir. Demokrasi, istenilen durakta inilen bir tramvay da değildir. Yaşamın içinde ve pratikte halkın etkin olacağı sürecin adıdır. Halkın nabzı yerellerde atıyor, yereller birçok kimliği farklı görüş ve kültürü içinde barındırıyor. Bu farklılıkları söz sahibi olarak görmeleri için karar süreçlerine katılım sağlamak gerekiyor.  Maltepe için en önemli iddiamız; bu kadim kentin tarihsel kimliğinden beslenerek demokrasiyi gerçek anlamda hâkim kılmak ve halkın katılımını sağlamak. Maltepe Kent Konseyi diyalog, birikim, dayanışma barış ve demokrasi gibi önemli değerlerimizin ortak akılla vücut bulacağı bir mekân olmalıdır. Dileğim tam da bu değerlerinden ötürü çalışması, bu kadim kentin kültürüne çok sesli çok renkli bir nefes vermesi  için geçmişten günümüze birçok kez elimizi taşın altına koyduk ve alnımızın akı ile her zorluğun üstesinden geldik. Geçmişte olduğu gibi yine bugün de elimizi taşın altına koyarak Maltepe'ye daha fazla katma değer katmak, marka olan ilçemizi daha da üst marka kentler arasına çıkarmak için Maltepe Kent Konseyi Başkanlığına adayım.  ” diye konuştu.
“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın Maltepe Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıkladı.

ERAY AYDIN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA  ADAY OLDU

 

“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın Maltepe Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıkladı.

Kent konseyleri kentin tüm paydaşlarının yer aldığı yerelde kamu politikalarına halkın katılımını sağlayan önemli yapılar olduğunu ifade eden Eray Aydın, “Kent konseyi, kente dair paydaşlık aktif vatandaşlık kente sahip çıkmak kentlilik bilinci ortak akıl biçimindeki temel ilkeler çerçevesinde yerel demokrasinin gelişmesi noktasında fırsat sunar. Demokrasi 5 yılda bir sandık odaklı yönetim anlayışı değildir.

Demokrasi, istenilen durakta inilen bir tramvay da değildir. Yaşamın içinde ve pratikte halkın etkin olacağı sürecin adıdır. Halkın nabzı yerellerde atıyor, yereller birçok kimliği farklı görüş ve kültürü içinde barındırıyor. Bu farklılıkları söz sahibi olarak görmeleri için karar süreçlerine katılım sağlamak gerekiyor. 

Maltepe için en önemli iddiamız; bu kadim kentin tarihsel kimliğinden beslenerek demokrasiyi gerçek anlamda hâkim kılmak ve halkın katılımını sağlamak. Maltepe Kent Konseyi diyalog, birikim, dayanışma barış ve demokrasi gibi önemli değerlerimizin ortak akılla vücut bulacağı bir mekân olmalıdır.

Dileğim tam da bu değerlerinden ötürü çalışması, bu kadim kentin kültürüne çok sesli çok renkli bir nefes vermesi  için geçmişten günümüze birçok kez elimizi taşın altına koyduk ve alnımızın akı ile her zorluğun üstesinden geldik. Geçmişte olduğu gibi yine bugün de elimizi taşın altına koyarak Maltepe'ye daha fazla katma değer katmak, marka olan ilçemizi daha da üst marka kentler arasına çıkarmak için Maltepe Kent Konseyi Başkanlığına adayım.  ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.