Erdal Can Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday

YEREL YÖNETİMLER 09.07.2021 - 03:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2708+ kez okundu.
 

Erdal Can Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday

Erdal Can Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Aday Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Erdal Can, “Tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güleryüzlü hizmeti gerçekleştirmektir” dedi. 9 Temmuz’da gerçekleştirilecek  genel kurulda aday olduğunu hatırlatan Erdal Can, “Yaklaşık 2 aydır sahada ekip olarak devam ettirdiğimiz seçim çalışmaları sırasında tüm esnaf ve sanatkarlarımızı mümkün olduğunca ziyaret ederek neden aday olduğumuzu, göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık, anlatmaya devam ediyoruz.  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Erdal Can, “Tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güleryüzlü hizmeti gerçekleştirmektir” dedi. 9 Temmuz’da gerçekleştirilecek genel kurulda aday olduğunu hatırlatan Erdal Can, “Yaklaşık 2 aydır sahada ekip olarak devam ettirdiğimiz seçim çalışmaları sırasında tüm esnaf ve sanatkarlarımızı mümkün olduğunca ziyaret ederek neden aday olduğumuzu, göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık, anlatmaya devam ediyoruz.  Bu nedenle esnaf ve sanatkarlarla, kamuoyunu doğru bilgilendirmenin kendileri için bir mecburiyet haline geldiğini ifade eden Can, “Başta da söylediğimiz gibi tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güler yüzlü hizmeti gerçekleştirmektir. Bu nedenle mevcut yönetimin bugüne kadar yaptığı yanlışları dahi dile getirmek yerine kendi yapacaklarımızı anlatırken,  Bizler bu yola çıkarken, önce Allah’a sonrada esnaf kardeşlerimizin desteğine inandık. Hiçbir zaman gayri insani ve gayri ahlaki yol ve yöntemlere tenezzül etmedik, etmeyiz de. Bizler, demokrasi, hukuk ve milli iradeden yanayız. Mevcut yönetim eğer bu ilkelere inanıyorsa buradan sizler aracılığıyla hodri meydan diyoruz” ifadelerini kullandı.  Kim esnaf kardeşlerimize dürüstçe, samimice hizmet etmek için yola çıktıysa Allah yar ve yardımcısı olsun.Her kimde kooperatifimizi kendi şahsi çıkarları için kullanmak amacıyla yola çıktı ise Allah ıslah etsin. Buradan ilan ediyoruz. Bizim kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir gayemiz yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.   KÜÇÜKYALI ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATIFIMIZIN 39.OLAĞAN GENEL KURUL toplantısı 9Temmuz 2021 CUMA günü saat 11:00'de Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:169 Maltepe/İSTANBUL TEL:0216 305 52 61 adresindeki Wonderland Restorant'da yapılacaktır.   Erdal CAN Başkan Ercan SEZER Başkan Vekili Kemal SUBAŞI Muharrem YILMAZ Burhanettin KALAYCIOĞLU

Erdal Can Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Aday

Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Erdal Can, “Tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güleryüzlü hizmeti gerçekleştirmektir” dedi. 9 Temmuz’da gerçekleştirilecek  genel kurulda aday olduğunu hatırlatan Erdal Can, “Yaklaşık 2 aydır sahada ekip olarak devam ettirdiğimiz seçim çalışmaları sırasında tüm esnaf ve sanatkarlarımızı mümkün olduğunca ziyaret ederek neden aday olduğumuzu, göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık, anlatmaya devam ediyoruz. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Erdal Can, “Tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güleryüzlü hizmeti gerçekleştirmektir” dedi.
9 Temmuz’da gerçekleştirilecek genel kurulda aday olduğunu hatırlatan Erdal Can, “Yaklaşık 2 aydır sahada ekip olarak devam ettirdiğimiz seçim çalışmaları sırasında tüm esnaf ve sanatkarlarımızı mümkün olduğunca ziyaret ederek neden aday olduğumuzu, göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık, anlatmaya devam ediyoruz. 
Bu nedenle esnaf ve sanatkarlarla, kamuoyunu doğru bilgilendirmenin kendileri için bir mecburiyet haline geldiğini ifade eden Can, “Başta da söylediğimiz gibi tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin 30 yıldır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güler yüzlü hizmeti gerçekleştirmektir. Bu nedenle mevcut yönetimin bugüne kadar yaptığı yanlışları dahi dile getirmek yerine kendi yapacaklarımızı anlatırken,  Bizler bu yola çıkarken, önce Allah’a sonrada esnaf kardeşlerimizin desteğine inandık. Hiçbir zaman gayri insani ve gayri ahlaki yol ve yöntemlere tenezzül etmedik, etmeyiz de. Bizler, demokrasi, hukuk ve milli iradeden yanayız. Mevcut yönetim eğer bu ilkelere inanıyorsa buradan sizler aracılığıyla hodri meydan diyoruz” ifadelerini kullandı.
 Kim esnaf kardeşlerimize dürüstçe, samimice hizmet etmek için yola çıktıysa Allah yar ve yardımcısı olsun.Her kimde kooperatifimizi kendi şahsi çıkarları için kullanmak amacıyla yola çıktı ise Allah ıslah etsin. Buradan ilan ediyoruz. Bizim kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir gayemiz yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

KÜÇÜKYALI ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATIFIMIZIN 39.OLAĞAN GENEL KURUL toplantısı 9Temmuz 2021 CUMA günü saat 11:00'de Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:169 Maltepe/İSTANBUL TEL:0216 305 52 61 adresindeki Wonderland Restorant'da yapılacaktır.

 

Erdal CAN Başkan
Ercan SEZER Başkan Vekili
Kemal SUBAŞI
Muharrem YILMAZ
Burhanettin KALAYCIOĞLU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.