Erdoğan açıklıyor: Bayram'da tam kapanma olacak mı?

GÜNDEM 26.04.2021 - 19:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1302+ kez okundu.
 

Erdoğan açıklıyor: Bayram'da tam kapanma olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.
Erdoğan açıklıyor: Bayram'da tam kapanma olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan başkanlığındaki  Bakanlar Toplantısı sona erdi.  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.  Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:  "Zehra Zümrüt Selçuk ve Ruhsar Pekcan hakkında sosyal medyada yürütülen linç kampanyasını kınıyorum.   Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında görev alan kahraman askerlerimizin gazaları mübarek olsun. Irak ve Suriye sınırlarımızı terör örgütlerinin tacizinden kurtardığımız gibi sınırlarımız ötesinde de terör oluşumuna izin vermeyeceğiz.  Kıbrıs'ı çözümsüzlüğe mahkum etmek isteyen, Kıbrıs Türk'ü kardeşlerimizi ambargolarla yıldırmaya çalışan zihniyete müsamaha göstermeyeceğiz.  BİDEN'A SOYKIRIM TEPKİSİ  ABD Başkanı Biden, bir asırdan daha uzun süre önce yaşanmış acı olaylarla ilgili mesnetsiz, haksız, hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Son iki asırda en büyük sivil can kayıpları ve buna bağlı nüfus hareketleri Osmanlı coğrafyasında olmuştur. Millet olarak bugüne kadar kendi acılarımızı istismar aracı haline getirmeye çalışmadık. Batı Ermeni meselesi ve terör örgütlerine karşı riyakar bir tavır sergiliyor.  Detaylar geliyor...   
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan açıklıyor: Bayram'da tam kapanma olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan başkanlığındaki  Bakanlar Toplantısı sona erdi. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü. 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

"Zehra Zümrüt Selçuk ve Ruhsar Pekcan hakkında sosyal medyada yürütülen linç kampanyasını kınıyorum.  

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında görev alan kahraman askerlerimizin gazaları mübarek olsun. Irak ve Suriye sınırlarımızı terör örgütlerinin tacizinden kurtardığımız gibi sınırlarımız ötesinde de terör oluşumuna izin vermeyeceğiz. 

Kıbrıs'ı çözümsüzlüğe mahkum etmek isteyen, Kıbrıs Türk'ü kardeşlerimizi ambargolarla yıldırmaya çalışan zihniyete müsamaha göstermeyeceğiz. 

BİDEN'A SOYKIRIM TEPKİSİ 

ABD Başkanı Biden, bir asırdan daha uzun süre önce yaşanmış acı olaylarla ilgili mesnetsiz, haksız, hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Son iki asırda en büyük sivil can kayıpları ve buna bağlı nüfus hareketleri Osmanlı coğrafyasında olmuştur. Millet olarak bugüne kadar kendi acılarımızı istismar aracı haline getirmeye çalışmadık. Batı Ermeni meselesi ve terör örgütlerine karşı riyakar bir tavır sergiliyor. 

Detaylar geliyor... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.