Erdoğan, vatandaşın evinde iftar yaptı

MAHALLELERİMİZ 05.05.2021 - 09:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1948+ kez okundu.
 

Erdoğan, vatandaşın evinde iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Bekir Dikmen ve ailesine iftarda misafir oldu.
Erdoğan,  vatandaşın evinde iftar yaptı   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da hayvancılıkla uğraşan bir aileye iftarda misafir oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını sürdürdüğü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrılarak, Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Bekir Dikmen ve ailesini ziyaret etti. Aile üyeleriyle bir süre sohbet eden Erdoğan, çocuklara oyuncak verdi. Burada Dikmen ailesiyle orucunu açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Bekir Dikmen ve ailesine iftarda misafir oldu.

Erdoğan,  vatandaşın evinde iftar yaptı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da hayvancılıkla uğraşan bir aileye iftarda misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını sürdürdüğü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrılarak, Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Bekir Dikmen ve ailesini ziyaret etti.

Aile üyeleriyle bir süre sohbet eden Erdoğan, çocuklara oyuncak verdi.

Burada Dikmen ailesiyle orucunu açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.