GİRNE SPOR'DA KIZLAR YEŞİL SAHALARA İNDİ

SPOR 14.07.2021 - 06:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1780+ kez okundu.
 

GİRNE SPOR'DA KIZLAR YEŞİL SAHALARA İNDİ

Girne Gençlik Spor Kulübü, amatör liglerde görülmeye alışık olmadığımız ilklere imza atmaya devam ediyor. Kulüp bünyesinde küçük yaş grubundan oluşturulan Bayan Futbol Takımı sahalarda kendilerini göstermeye başladılar.
GİRNE SPOR'DA KIZLAR YEŞİL SAHALARA İNDİ Girne Gençlik Spor Kulübü, amatör liglerde görülmeye alışık olmadığımız ilklere imza atmaya devam ediyor. Kulüp bünyesinde küçük yaş grubundan oluşturulan Bayan Futbol Takımı sahalarda kendilerini göstermeye başladılar. Erkeklerin çoğunlukla ilgi duyduğu bir spor dalı olan futbola artık bayanlar da yoğun şekilde ilgi duymaya başladı.  Girne Gençlik Spor Kulübü girişimleriyle ilk kez bu yıl oluşturulan Bayan Futbol Takımı sayesinde kızların futbol sahalarına olan ilgisi de arttı. Kızların oluşturduğu Bayan Futbol Takımı Cevdet Şahinoğlu Tesisleri’nde antreman ve  her hafta yaptıkları dostluk maçı ile ilgi çekiyorlar.      MELİSA DEMİR İKİ GÜN ANTREMAN BİR GÜN MAÇ YAPIYORUZ   Haftanın iki günü antreman bir gün de maç yaptıklarını söyleyen Girne Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Melisa Demir, Girne Gençlik Spor  için karma bir takım oluşturacaklarını belirtti. Okullar açılınca seçme yapacaklarını kaydeden Melisa Demir, yaz okullarına devam eden küçük yaş gruplarında mimik bayanların top koşturduğunu vurguladı.        UĞUR CANAYAKIN: ÖZEL BİR TURNUVA DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ  Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın, her yaş kategorisinde kızları futbola kazandırarak bayan futbolcu havuzunu büyütmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:  Ailelerden ve bayanlardan gelen talep üzerine Bayan Futbol Takımı oluşturduklarını söyleyerek takım sayısını arttırmayı hedefledikleri belirtti. Canayakın, takım sayısının artması halinde bayanlar arası özel bir turnuva düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi MELİSA DEMİR KİMDİR 2015 yılında Galatasaray Spor Kulübü Kız takımıyla amatör sporculuk serüvenime başladım. Sonrasında Dudullu Spor Kulübüne transfer oldum. A takım seviyesine kadar yükseldim. Türkiye üçüncülüğünü kariyerimin bir parçasına ekledikten sonra.2020 yılında Psg Turkey Academy ile futbol antrenörlüğü kariyerime başladım. Spor lisesini okul birinciliğiyle bitirince peşinden Haliç Üniversitesinde tam burslu olarak okumaya başladım. Şimdi ki hedef Yüksek lisans. Çok merak ettiğim Ragbi sporuyla tanışma fırsatı buldum ve Kadıköy Ladies Ragbi spor kulubünde sporcu olma şansı buldum.   Düşününce başarılarla dolu bir kariyerim var gibi gözükse de arka planda çok fazla sakatlıklar ve zorluklarla karşılaştım. Ama yılmadan tekrardan başladım aşık olduğum şeyi yapıyordum ve ayrılmak istemiyordum. Şuan istediğim yerdeysem inatla savaşmama borçluyum. Girne Gençlik Spor Kulübünde yakında çok güzel yeni projelerle görüşmek üzere...
Girne Gençlik Spor Kulübü, amatör liglerde görülmeye alışık olmadığımız ilklere imza atmaya devam ediyor. Kulüp bünyesinde küçük yaş grubundan oluşturulan Bayan Futbol Takımı sahalarda kendilerini göstermeye başladılar.

GİRNE SPOR'DA KIZLAR YEŞİL SAHALARA İNDİ


Girne Gençlik Spor Kulübü, amatör liglerde görülmeye alışık olmadığımız ilklere imza atmaya devam ediyor. Kulüp bünyesinde küçük yaş grubundan oluşturulan Bayan Futbol Takımı sahalarda kendilerini göstermeye başladılar.

Erkeklerin çoğunlukla ilgi duyduğu bir spor dalı olan futbola artık bayanlar da yoğun şekilde ilgi duymaya başladı.

 Girne Gençlik Spor Kulübü girişimleriyle ilk kez bu yıl oluşturulan Bayan Futbol Takımı sayesinde kızların futbol sahalarına olan ilgisi de arttı. Kızların oluşturduğu Bayan Futbol Takımı Cevdet Şahinoğlu Tesisleri’nde antreman ve  her hafta yaptıkları dostluk maçı ile ilgi çekiyorlar. 

 

 

MELİSA DEMİR İKİ GÜN ANTREMAN BİR GÜN MAÇ YAPIYORUZ

 

Haftanın iki günü antreman bir gün de maç yaptıklarını söyleyen Girne Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Melisa Demir, Girne Gençlik Spor  için karma bir takım oluşturacaklarını belirtti. Okullar açılınca seçme yapacaklarını kaydeden Melisa Demir, yaz okullarına devam eden küçük yaş gruplarında mimik bayanların top koşturduğunu vurguladı. 

 

 

 

UĞUR CANAYAKIN: ÖZEL BİR TURNUVA DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ 

Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın, her yaş kategorisinde kızları futbola kazandırarak bayan futbolcu havuzunu büyütmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

 Ailelerden ve bayanlardan gelen talep üzerine Bayan Futbol Takımı oluşturduklarını söyleyerek takım sayısını arttırmayı hedefledikleri belirtti. Canayakın, takım sayısının artması halinde bayanlar arası özel bir turnuva düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi

MELİSA DEMİR KİMDİR

2015 yılında Galatasaray Spor Kulübü Kız takımıyla amatör sporculuk serüvenime başladım. Sonrasında Dudullu Spor Kulübüne transfer oldum.

A takım seviyesine kadar yükseldim. Türkiye üçüncülüğünü kariyerimin bir parçasına ekledikten sonra.2020 yılında Psg Turkey Academy ile futbol antrenörlüğü kariyerime başladım.

Spor lisesini okul birinciliğiyle bitirince peşinden Haliç Üniversitesinde tam burslu olarak okumaya başladım. Şimdi ki hedef Yüksek lisans.

Çok merak ettiğim Ragbi sporuyla tanışma fırsatı buldum ve Kadıköy Ladies Ragbi spor kulubünde sporcu olma şansı buldum.


 

Düşününce başarılarla dolu bir kariyerim var gibi gözükse de arka planda çok fazla sakatlıklar ve zorluklarla karşılaştım.

Ama yılmadan tekrardan başladım aşık olduğum şeyi yapıyordum ve ayrılmak istemiyordum. Şuan istediğim yerdeysem inatla savaşmama borçluyum.
Girne Gençlik Spor Kulübünde yakında çok güzel yeni projelerle görüşmek üzere...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.