Girnespor Hamit Tavukçu gözetiminde kaleci fabrikası oldu

SPOR 04.10.2021 - 10:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1629+ kez okundu.
 

Girnespor Hamit Tavukçu gözetiminde kaleci fabrikası oldu

Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , yeni yıldızlarını sunmaya devam ediyor.
Girnespor Hamit Tavukçu gözetiminde kaleci fabrikası oldu   Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , yeni yıldızlarını sunmaya devam ediyor. Uluslararası standartlarda bile alt yapıdan bir oyuncu çıkarıldığında başarılı sayıldığı günümüzde, Girne Gençlik ve Spor Kulübü  her sene yeni yıldızları Türk futboluna armağan etmeye devam ediyor. Yani bir noktada Girne Gençlik ve Spor Kulübü kaleci antrenörü Hamit Tavukçu kaleci fabrikası durumuna geldi. Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , çekirdekten yetiştirdiği yeni kalecileri antrenör Hamit Tavukçu  sahneye çıkardı. Küçük yaşta Girne Gençlik ve Spor Kulübü  ’nün alt yapı koordinatörlerinin ve antrenörlerinin ell erinde yetişmeye başlayan genç oyuncular, önce Ömer Cevdet Şahinoğlu Tesisleri’nde gelişimlerini sağlıyor, daha sonra da ustalık döneminin ilk adımlarını Başıbüyük Tesisleri’nde atıyor. Yetiştirdiği kalecileri, kendi yaş kategorilerindeki A takıma kadar yükselten  Hamit Tavukçu A takımına yükselen, göz kırpan ve gelecek yıllarda profesyonel sözleşmeye imza atması büyük ihtimal olan kalecileri yine transferin gözdeleri oldu. Geleceğe damga vuracağını düşünülen Girne Gençlik ve Spor Kulübü yıldız adayı kalecileri  Tecrübeli kaleci  antrenörü Hamit Tavukçu gözetiminde Girne Gençlik ve Spor Kulübü  kaleci okulunda geleceğin kalecilerini yetiştiriyor. Girne Gençlik ve spor kulübünde yetenekli kaleciler olduğunu UEFA ve FIFA standartlarını takip ettiklerini, teorik ve pratik çalışmalarla istikrarlı bir şekilde kalecileri hazırladıklarını, diğer gruplarda da yetenekli kalecileri olduğunu, milli takımlara kaleci göndermeye ve Türk futboluna kaleciler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi  
Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , yeni yıldızlarını sunmaya devam ediyor.

Girnespor Hamit Tavukçu gözetiminde kaleci fabrikası oldu

 

Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , yeni yıldızlarını sunmaya devam ediyor.

Uluslararası standartlarda bile alt yapıdan bir oyuncu çıkarıldığında başarılı sayıldığı günümüzde, Girne Gençlik ve Spor Kulübü  her sene yeni yıldızları Türk futboluna armağan etmeye devam ediyor. Yani bir noktada Girne Gençlik ve Spor Kulübü kaleci antrenörü Hamit Tavukçu kaleci fabrikası durumuna geldi.

Yıllardır alt yapısından çıkardığı kaleciler ile Türk futboluna damgasını vuran Girne Gençlik ve Spor Kulübü , çekirdekten yetiştirdiği yeni kalecileri antrenör Hamit Tavukçu  sahneye çıkardı.

Küçük yaşta Girne Gençlik ve Spor Kulübü  ’nün alt yapı koordinatörlerinin ve antrenörlerinin ell erinde yetişmeye başlayan genç oyuncular, önce Ömer Cevdet Şahinoğlu Tesisleri’nde gelişimlerini sağlıyor, daha sonra da ustalık döneminin ilk adımlarını Başıbüyük Tesisleri’nde atıyor.

Yetiştirdiği kalecileri, kendi yaş kategorilerindeki A takıma kadar yükselten  Hamit Tavukçu A takımına yükselen, göz kırpan ve gelecek yıllarda profesyonel sözleşmeye imza atması büyük ihtimal olan kalecileri yine transferin gözdeleri oldu.

Geleceğe damga vuracağını düşünülen Girne Gençlik ve Spor Kulübü yıldız adayı kalecileri  Tecrübeli kaleci  antrenörü Hamit Tavukçu gözetiminde Girne Gençlik ve Spor Kulübü  kaleci okulunda geleceğin kalecilerini yetiştiriyor. Girne Gençlik ve spor kulübünde yetenekli kaleciler olduğunu UEFA ve FIFA standartlarını takip ettiklerini, teorik ve pratik çalışmalarla istikrarlı bir şekilde kalecileri hazırladıklarını, diğer gruplarda da yetenekli kalecileri olduğunu, milli takımlara kaleci göndermeye ve Türk futboluna kaleciler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.