HASAN KOÇ,ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI İŞKOLUNUN LİDER SENDİKASI

17.08.2021 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2819+ kez okundu.
 

HASAN KOÇ,ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI İŞKOLUNUN LİDER SENDİKASI

Gazetemize ziyarette bulunan Öz Güven-Sen Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatına yönelik açıklamalarda bulundu
HASAN KOÇ,ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI  İŞ KOLUNUN LİDER SENDİKASI    Gazetemize ziyarette bulunan Öz Güven-Sen Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatına yönelik açıklamalarda bulundu            Hasan KOÇ; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Temmuz 2021'de açıklamış olduğu işkolu istatistiklerinde Öz Güven-Sen Sendikası katılımcılığı esas alan örgütleme modeliyle yine 19. Savunma ve Güvenlik işkolunun lider sendikası olmuştur.            Biliyoruz ki mücadele vermeden, emek sarf etmeden, bedel ödemeden, örgütlenebilmek ve gönüllerde yer almak kolay ve basit değildir.            Örgütlenme mücadelemizin her adımı, her söylemi, meslektaşlarımızın talebi ve beklentileri doğrultusunda olmuştur.            Örgütlenme mücadelemizde bizimle birlikte ter döken, emek veren, mücadeleden korkmayan, gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarımızın kararlı ve tutarlı duruşu işkolunun lider sendikası olmamızda etkili olmuştur.            KOÇ; Kentimizin huzur ve güvenliği için 7/24 saat görev yapan meslektaşlarımızın çözüm bekleyen öncelikli sorunları ▪︎Tayin Hakkı ▪︎Ücret Eşitliği ▪︎Gazilik Hakkı ▪︎İş Güvencesi ▪︎Şehitlik Hakkı ▪︎Yıpranma Hakkı ▪︎Sorumluluk Hakkı ▪︎Daimi Kimlik Kart ı▪︎19. İşkolu Düzenlemesi ▪︎Görevde Yükselme Hakkı gibi taleblerinin bir an evvel çözüme kavuşturulmasını güçlü ve etkili bir şekilde istiyoruz ve bekliyoruz.            KOÇ; Her kes şunu bilmelidir ki, meslektaşlarımızın desteğini ve güvenini kazanamayan hiçbir sendikal yapı, emek hareketine bir değer katamaz, özel güvenlik görevlilerinin haklarını koruyamaz, mesleğimizi geleceğe taşıyamaz.            Öz Güven-Sen Sendikası; bir olanların, beraber olanların, omuz omuza olanların, geleceğe umutla bakanların, haksızlığa karşı tavrı olanların, özel güvenlik görevlilerinin ve tüm çalışanların ana kucağı, baba ocağıdır. Dedi.
Gazetemize ziyarette bulunan Öz Güven-Sen Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatına yönelik açıklamalarda bulundu

HASAN KOÇ,ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI  İŞ KOLUNUN LİDER SENDİKASI 

 

Gazetemize ziyarette bulunan Öz Güven-Sen Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatına yönelik açıklamalarda bulundu 

          Hasan KOÇ; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Temmuz 2021'de açıklamış olduğu işkolu istatistiklerinde Öz Güven-Sen Sendikası katılımcılığı esas alan örgütleme modeliyle yine 19. Savunma ve Güvenlik işkolunun lider sendikası olmuştur. 

          Biliyoruz ki mücadele vermeden, emek sarf etmeden, bedel ödemeden, örgütlenebilmek ve gönüllerde yer almak kolay ve basit değildir. 

          Örgütlenme mücadelemizin her adımı, her söylemi, meslektaşlarımızın talebi ve beklentileri doğrultusunda olmuştur. 

          Örgütlenme mücadelemizde bizimle birlikte ter döken, emek veren, mücadeleden korkmayan, gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarımızın kararlı ve tutarlı duruşu işkolunun lider sendikası olmamızda etkili olmuştur. 

          KOÇ; Kentimizin huzur ve güvenliği için 7/24 saat görev yapan meslektaşlarımızın çözüm bekleyen öncelikli sorunları

▪︎Tayin Hakkı

▪︎Ücret Eşitliği

▪︎Gazilik Hakkı

▪︎İş Güvencesi

▪︎Şehitlik Hakkı

▪︎Yıpranma Hakkı

▪︎Sorumluluk Hakkı

▪︎Daimi Kimlik Kart

ı▪︎19. İşkolu Düzenlemesi

▪︎Görevde Yükselme Hakkı gibi taleblerinin bir an evvel çözüme kavuşturulmasını güçlü ve etkili bir şekilde istiyoruz ve bekliyoruz. 

          KOÇ; Her kes şunu bilmelidir ki, meslektaşlarımızın desteğini ve güvenini kazanamayan hiçbir sendikal yapı, emek hareketine bir değer katamaz, özel güvenlik görevlilerinin haklarını koruyamaz, mesleğimizi geleceğe taşıyamaz. 

          Öz Güven-Sen Sendikası; bir olanların, beraber olanların, omuz omuza olanların, geleceğe umutla bakanların, haksızlığa karşı tavrı olanların, özel güvenlik görevlilerinin ve tüm çalışanların ana kucağı, baba ocağıdır. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.