Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı

MAHALLELERİMİZ 04.06.2021 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2267+ kez okundu.
 

Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatın kaybeden müzik yapımcısı Hasan Saltık, son yolculuğuna birçok ünlü ve siyasetçinin katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı.
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı   Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatın kaybeden müzik yapımcısı ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, son yolculuğuna birçok ünlü ve siyasetçinin katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı. Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybeden müzik yapımcısı ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. SALTIK'I BİRÇOK ÜNLÜ VE SİYASETÇİ UĞURLADI Törene ünlü sanatçılar Ahmet Mümtaz Taylan, Kenan İmirzalıoğlu, Volkan Konak, Şevval Sam, Yavuz Bingöl, Ercan Saatçi, Tolga Sağ, Ali Rıza Binboğa, Kubat, Mazlum Çimen, İlkay Akkaya, Yasemin Göksu, Menderes Samancılar, Ahmet Selçuk İlkan, Olgun Şimşek, Turgay Tanülkü, Suavi ve Cengiz Özkan katıldı. Törene eşi Nilüfer Saltık ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Seyit Torun ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  ,  Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ile Sırrı Süreyya Önder ve Berhan Şimşek'in yanı sıra çok sayıda politikacı da katıldı. KÜÇÜKYALI MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ Taziyeleri kabul eden Hasan Saltık'ın yakınları, gözyaşlarını da tutamadı. Hasan Saltık'ın naaşı sevenleri tarafından omuzlarda taşındı. Saltık'ın cenazesi Küçükyalı Mezarlığı’na defnedildi.  
Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatın kaybeden müzik yapımcısı Hasan Saltık, son yolculuğuna birçok ünlü ve siyasetçinin katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı.

Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı

 

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatın kaybeden müzik yapımcısı ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, son yolculuğuna birçok ünlü ve siyasetçinin katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı.

Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybeden müzik yapımcısı ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

SALTIK'I BİRÇOK ÜNLÜ VE SİYASETÇİ UĞURLADI

Törene ünlü sanatçılar Ahmet Mümtaz Taylan, Kenan İmirzalıoğlu, Volkan Konak, Şevval Sam, Yavuz Bingöl, Ercan Saatçi, Tolga Sağ, Ali Rıza Binboğa, Kubat, Mazlum Çimen, İlkay Akkaya, Yasemin Göksu, Menderes Samancılar, Ahmet Selçuk İlkan, Olgun Şimşek, Turgay Tanülkü, Suavi ve Cengiz Özkan katıldı.

Törene eşi Nilüfer Saltık ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Seyit Torun ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  ,  Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ile Sırrı Süreyya Önder ve Berhan Şimşek'in yanı sıra çok sayıda politikacı da katıldı.

KÜÇÜKYALI MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

Taziyeleri kabul eden Hasan Saltık'ın yakınları, gözyaşlarını da tutamadı. Hasan Saltık'ın naaşı sevenleri tarafından omuzlarda taşındı. Saltık'ın cenazesi Küçükyalı Mezarlığı’na defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.