Hasarlı evlere girmesinler

MAHALLELERİMİZ 26.09.2019 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1721+ kez okundu.
 

Hasarlı evlere girmesinler

  AFAD’dan uyarı: Hasarlı evlere girmesinler AFAD Deprem Daire Başkanı Murat Nurlu, hasarlı binalarda oturnların evlerine girmemesini istedi AFAD Deprem Daire Başkanı Murat Nurlu, ‘Hasarlı binalarda oturanların evlerine girmemesini isteyerek şunları söyledi. Deprem 5.8 büyüklüğünde 13:59 itibariyle derinliği yaklaşık 7 km'de. Geçen olan deprem yakın bir noktada meydana geldi. Şu anda aktiviteyi takip etmekteyiz. Silivri'deki ivme ölçer merkezinden de bilgiler geliyor. Şu an için bir hasar bilgisi söz konusu değil. Gelişmeleri takip ediyoruz. İstanbul İl AFAD Müdürlüğümüz incelemelerini sürdürüyor ‘dedi.

 

AFAD’dan uyarı: Hasarlı evlere girmesinler

AFAD Deprem Daire Başkanı Murat Nurlu, hasarlı binalarda oturnların evlerine girmemesini istedi

AFAD Deprem Daire Başkanı Murat Nurlu, ‘Hasarlı binalarda oturanların evlerine girmemesini isteyerek şunları söyledi. Deprem 5.8 büyüklüğünde 13:59 itibariyle derinliği yaklaşık 7 km'de. Geçen olan deprem yakın bir noktada meydana geldi. Şu anda aktiviteyi takip etmekteyiz. Silivri'deki ivme ölçer merkezinden de bilgiler geliyor. Şu an için bir hasar bilgisi söz konusu değil. Gelişmeleri takip ediyoruz. İstanbul İl AFAD Müdürlüğümüz incelemelerini sürdürüyor ‘dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.