Heybeliada'da yangın

POLİS & ADLİYE 21.08.2021 - 14:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2294+ kez okundu.
 

Heybeliada'da yangın

Heybeliada'da çıkan orman yangına müdahale için helikopter gönderildi.
Heybeliada'da yangın Heybeliada'da çıkan orman yangına müdahale için helikopter gönderildi. Heybeliada, Eski Değirmenyeri bölgesindeki ormanda yangın çıktı.  İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor. "AĞLAYARAK MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞIYOR" Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Heybeliada'daki yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Gül, "Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı. Ayrıntılar geliyor...  
Heybeliada'da çıkan orman yangına müdahale için helikopter gönderildi.

Heybeliada'da yangın

Heybeliada'da çıkan orman yangına müdahale için helikopter gönderildi.

Heybeliada, Eski Değirmenyeri bölgesindeki ormanda yangın çıktı. 

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.

"AĞLAYARAK MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Heybeliada'daki yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Gül, "Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.