İstanbul'da Kaçırılan 68 çocuk kurtarıldı

ÇOCUK 02.10.2020 - 05:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2320+ kez okundu.
 

İstanbul'da Kaçırılan 68 çocuk kurtarıldı

İstanbul'da Kaçırılan 68 çocuk kurtarıldı   İstanbul'da Suriyeli çocukları kente getirip zorla dilendirdikleri öne sürülen suç örgütüne yapılan operasyonda Suriye uyruklu 24 zanlı yakalandı, 68 çocuk kurtarıldı.   İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince Sultangazi ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;     Görevlilerimizce yapılan 3 aylık çalışma neticesinde; Suriyeli çocukların, yine Suriye uyruklu suç örgütünce ailelerinden kiralanarak Suriye’nin çeşitli bölgelerinden yasadışı yollarla İstanbul iline getirilip, çeşitli adreslerde zorla alıkonularak, ilimiz genelinde çeşitli ilçelerde zorla dilendirme olayı ile ilgili Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve İnsan Ticareti suçu ile ilgili yürütülün tahkikat sonucunda Sultangazi ilçesinde tespit edilen (9) adreste 28.09.2020 günü saat 05.00 sıralarında arama yapılmış yapılan aramada 24 şüpheli şahıs yakalanmış ve 68 mağdur çocuk kurtarılmış, ikamette yapılan aramada 250.000 TL kâğıt para, 100 dolar, 228,500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirilmiştir.   Konu ile ilgili tahkikat işlemleri devam etmektedir.

İstanbul'da Kaçırılan 68 çocuk kurtarıldı

 

İstanbul'da Suriyeli çocukları kente getirip zorla dilendirdikleri öne sürülen suç örgütüne yapılan operasyonda Suriye uyruklu 24 zanlı yakalandı, 68 çocuk kurtarıldı.

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince Sultangazi ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;
 
 
Görevlilerimizce yapılan 3 aylık çalışma neticesinde; Suriyeli çocukların, yine Suriye uyruklu suç örgütünce ailelerinden kiralanarak Suriye’nin çeşitli bölgelerinden yasadışı yollarla İstanbul iline getirilip, çeşitli adreslerde zorla alıkonularak, ilimiz genelinde çeşitli ilçelerde zorla dilendirme olayı ile ilgili Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve İnsan Ticareti suçu ile ilgili yürütülün tahkikat sonucunda Sultangazi ilçesinde tespit edilen (9) adreste 28.09.2020 günü saat 05.00 sıralarında arama yapılmış yapılan aramada 24 şüpheli şahıs yakalanmış ve 68 mağdur çocuk kurtarılmış, ikamette yapılan aramada 250.000 TL kâğıt para, 100 dolar, 228,500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirilmiştir.
 
Konu ile ilgili tahkikat işlemleri devam etmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.