İşte İstanbul’da en çok ev aranan semtler

EKONOMİ 28.03.2021 - 20:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1822+ kez okundu.
 

İşte İstanbul’da en çok ev aranan semtler

İşte İstanbul’da En Çok Ev Aranan Semtler   İstanbul’a baktığımızda en çok öne çıkan semt olan Beylikdüzü’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi, uygun fiyata satılık ev almak isteyenler için çok fazla potansiyel barındırıyor. İstanbul’un en çok ilgi gören ikinci semti olan Suadiye İstanbul’un hem denize yakınlığıyla hem de sakinliğin ve sosyal hayatın bir arada olmasıyla en çok beğenilen semtlerinden biri. Ulaşımın da kolay olduğu merkezi bir lokasyon olmasından dolayı her zaman tercih sebebi. Zekeriyaköy ise özellikle pandemi döneminde doğaya yakın olmak isteyen İstanbulluların ilgi alanı haline geldi. MALTEPE'DE EN ÇOK ARANILAN SEMT  İstanbul’un en çok ilgi gören 5.ilçesi Maltepe çok ev aranan semti ALTINTEPE

İşte İstanbul’da En Çok Ev Aranan Semtler

 

İstanbul’a baktığımızda en çok öne çıkan semt olan Beylikdüzü’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi, uygun fiyata satılık ev almak isteyenler için çok fazla potansiyel barındırıyor. İstanbul’un en çok ilgi gören ikinci semti olan Suadiye İstanbul’un hem denize yakınlığıyla hem de sakinliğin ve sosyal hayatın bir arada olmasıyla en çok beğenilen semtlerinden biri. Ulaşımın da kolay olduğu merkezi bir lokasyon olmasından dolayı her zaman tercih sebebi. Zekeriyaköy ise özellikle pandemi döneminde doğaya yakın olmak isteyen İstanbulluların ilgi alanı haline geldi.

MALTEPE'DE EN ÇOK ARANILAN SEMT

 İstanbul’un en çok ilgi gören 5.ilçesi Maltepe çok ev aranan semti ALTINTEPE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.