KILIÇDAROĞLU, BAŞKENT KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

GÜNDEM 24.06.2021 - 04:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2237+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU, BAŞKENT KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

KILIÇDAROĞLU, BAŞKENT KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başkent Kart tanıtım toplantısına katıldı.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katıldığı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:   Efendim seçimlerden önce verilen sözlerin seçimlerden sonra nasıl tutulduğunu gördük, tanığı olduk. Dolayısıyla verilen bir sözün tutulması çok önemli. Bu, halkla halkın seçtiği Belediye Başkanı arasında güvenin oluşması açısından son derece değerli. Bir iyilik yapıyoruz evet. Hepimizin gönlünden geçer iyilik yapmak ama iyilik yaparken insan onurunu korumak çok daha farklı bir şey. İnsanı insan olarak kabul etmek, onun yoksulluğuna veya varsıllığına bakmadan ihtiyaç sahibi her aileye, her kişiye, her çocuğa ihtiyacını giderecek yardımları yapmak çok önemli. Sayın Belediye Başkanımız bu konuda bütün Türkiye’ye örnek olacak bir önemli adımı atmış durumda. Birincisi, tabi kimse bu paraya çökemeyecek Sayın Başkan böyle bir mutluluğunuz var. İkincisi de gerçekten bütün Ankaralılar yardım yapacaklar alışveriş yaparken. Yalnız Sayın Başkan şunu da itiraf edeyim, alışverişin büyük bir kısmını ben değil hanım yapacak. Ona da var mı? Dolayısıyla bir meselemiz yok efendim. Efendim hepinize teşekkür ederim. Sayın Başkan teşekkür ederim. Sayın Genel Başkanlara da şükranlarımı sunuyorum. dedi

KILIÇDAROĞLU, BAŞKENT KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başkent Kart tanıtım toplantısına katıldı.
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katıldığı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 

Efendim seçimlerden önce verilen sözlerin seçimlerden sonra nasıl tutulduğunu gördük, tanığı olduk. Dolayısıyla verilen bir sözün tutulması çok önemli. Bu, halkla halkın seçtiği Belediye Başkanı arasında güvenin oluşması açısından son derece değerli.

Bir iyilik yapıyoruz evet. Hepimizin gönlünden geçer iyilik yapmak ama iyilik yaparken insan onurunu korumak çok daha farklı bir şey. İnsanı insan olarak kabul etmek, onun yoksulluğuna veya varsıllığına bakmadan ihtiyaç sahibi her aileye, her kişiye, her çocuğa ihtiyacını giderecek yardımları yapmak çok önemli.

Sayın Belediye Başkanımız bu konuda bütün Türkiye’ye örnek olacak bir önemli adımı atmış durumda. Birincisi, tabi kimse bu paraya çökemeyecek Sayın Başkan böyle bir mutluluğunuz var. İkincisi de gerçekten bütün Ankaralılar yardım yapacaklar alışveriş yaparken. Yalnız Sayın Başkan şunu da itiraf edeyim, alışverişin büyük bir kısmını ben değil hanım yapacak.

Ona da var mı? Dolayısıyla bir meselemiz yok efendim.
Efendim hepinize teşekkür ederim. Sayın Başkan teşekkür ederim.

Sayın Genel Başkanlara da şükranlarımı sunuyorum. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.