KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANININ ACI GÜNÜ

MAHALLELERİMİZ 01.06.2021 - 07:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1631+ kez okundu.
 

KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANININ ACI GÜNÜ

KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANININ ACI GÜNÜ   Esenkent Mahallesi geçmiş dönem Muhtarı,   Kızılay Maltepe Kadın kolları Başkanı Sultan Şahin’in Babası emekli öğretmen Nevzat Yılmazcan vefat etti.   Katılımcı Maltepe Gazetesi ailesi olarak merhum Nevzat Yılmazcan ’a Allah’tan rahmet kederli Yılmazcan   ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANININ ACI GÜNÜ

 

Esenkent Mahallesi geçmiş dönem Muhtarı,   Kızılay Maltepe Kadın kolları Başkanı Sultan Şahin’in Babası emekli öğretmen Nevzat Yılmazcan vefat etti.
 

Katılımcı Maltepe Gazetesi ailesi olarak merhum Nevzat Yılmazcan ’a Allah’tan rahmet kederli Yılmazcan   ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.