KABAKTEPE: TÜRKİYE’Yİ KÜRESEL GÜÇ YAPMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ

SİYASİ PARTİLER 06.07.2021 - 09:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1133+ kez okundu.
 

KABAKTEPE: TÜRKİYE’Yİ KÜRESEL GÜÇ YAPMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayın konuğu oldu. Muharrem Coşkun’un Kırmızı Masa programında gündeme dair soruları cevaplandıran İl Başkanı Kabaktepe, özetle şunları söyledi;
 KABAKTEPE: “TÜRKİYE’Yİ KÜRESEL GÜÇ YAPMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”   AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe,  canlı yayın konuğu oldu. Muharrem Coşkun’un Kırmızı Masa programında gündeme dair soruları cevaplandıran İl Başkanımız Kabaktepe, özetle şunları söyledi;   - Siyasetle Fatsa'da Refah Partisi ile tanıştım. 15-16'lı yaşlarda, bayrak asarak, otobüs giydirerek başladık.   - Geleceği planlayarak yaşamıyorum. Hesap yaparak ilerlemek, insanın kendisine pranga vurması gibi. Gücünü, iyiyi ve güzeli yakalamak için harcamak daha doğru.   - İnsanından uzak, yaşam biçimlerine müdahale eden bürokratik bir oligarşi vardı 28 Şubat'ta. Sakal, bıyık, başörtüsü yapacağınız her işe engel olabiliyordu. Şükür ki o günleri Cumhurbaşkanımız sayesinde aştık.   - İl Başkanlığı beklediğim bir şey değildi. Cumhurbaşkanımızın davetiyle görev aldım. Hissiyatımı, yaşadığım mutluluğu anlatmak pek mümkün değil. Bir gün şair tarafım baskın çıkarsa, belki ifade edebilirim.   - İstanbul'un 2 yılını güya.com ve gercek.com olarak ikiye ayıralım. GÜYA hiçbir işçiyi çıkarmayacaklardı, GERÇEKTE ise binlerce işçiyi çıkardılar.   - Muhalefet, nefret ve tehdit içeren dili terk etmeli. Parti ayrımı gözetmeden aynı masada oturalım. Aynı yolda, birlikte yürüyebiliriz; Türkiye'yi küresel bir güç yapma yolunda.   - Adalar'daki atlardan bir haber yok. Akıbetleri ne oldu diyoruz; ‘biz bu kadar atı gönderdik’ diyorlar. Cevap veremiyorlar. - CHP'nin toplu açılış töreni pankartı, siyaset açısından bir dönüm noktasıdır. Böyle bir yaklaşım görmedik. 90’ı Kadir Ağabey zamanında bitmiş işler. Bir de trafik düzenlemesi var; 3 kavşağın yerini değiştirmişler, buna toplu açılış diyorlar.   - Muhalif bir vekil, attığımız temelleri tarif ederken Erbakan Hoca’nın attığı temellere benzetmiş. Kendi çiftliğine attığı kaçak temellerle karıştırdı sanıyorum. Tarihi de tekrar öğrenmeye ihtiyacı var.   - Naylon karakter derken faili değil fiili kastediyoruz. Gerçek dışı söylemlerle bir takım naylon işler üreterek, algı balonları oluşturmaya çalışan bir muhalefet anlayışı var.   - AK Parti, Türkiye’nin tabanı en geniş partisidir. Birinci ya da ikinci tercihi AK Parti olanların oranı yüzde 70'lerde.  
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayın konuğu oldu. Muharrem Coşkun’un Kırmızı Masa programında gündeme dair soruları cevaplandıran İl Başkanı Kabaktepe, özetle şunları söyledi;

 KABAKTEPE: “TÜRKİYE’Yİ KÜRESEL GÜÇ YAPMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe,  canlı yayın konuğu oldu. Muharrem Coşkun’un Kırmızı Masa programında gündeme dair soruları cevaplandıran İl Başkanımız Kabaktepe, özetle şunları söyledi;

 

- Siyasetle Fatsa'da Refah Partisi ile tanıştım. 15-16'lı yaşlarda, bayrak asarak, otobüs giydirerek başladık.

 

- Geleceği planlayarak yaşamıyorum. Hesap yaparak ilerlemek, insanın kendisine pranga vurması gibi. Gücünü, iyiyi ve güzeli yakalamak için harcamak daha doğru.

 

- İnsanından uzak, yaşam biçimlerine müdahale eden bürokratik bir oligarşi vardı 28 Şubat'ta. Sakal, bıyık, başörtüsü yapacağınız her işe engel olabiliyordu. Şükür ki o günleri Cumhurbaşkanımız sayesinde aştık.

 

- İl Başkanlığı beklediğim bir şey değildi. Cumhurbaşkanımızın davetiyle görev aldım. Hissiyatımı, yaşadığım mutluluğu anlatmak pek mümkün değil. Bir gün şair tarafım baskın çıkarsa, belki ifade edebilirim.

 

- İstanbul'un 2 yılını güya.com ve gercek.com olarak ikiye ayıralım. GÜYA hiçbir işçiyi çıkarmayacaklardı, GERÇEKTE ise binlerce işçiyi çıkardılar.

 

- Muhalefet, nefret ve tehdit içeren dili terk etmeli. Parti ayrımı gözetmeden aynı masada oturalım. Aynı yolda, birlikte yürüyebiliriz; Türkiye'yi küresel bir güç yapma yolunda.

 

- Adalar'daki atlardan bir haber yok. Akıbetleri ne oldu diyoruz; ‘biz bu kadar atı gönderdik’ diyorlar. Cevap veremiyorlar.


- CHP'nin toplu açılış töreni pankartı, siyaset açısından bir dönüm noktasıdır. Böyle bir yaklaşım görmedik. 90’ı Kadir Ağabey zamanında bitmiş işler. Bir de trafik düzenlemesi var; 3 kavşağın yerini değiştirmişler, buna toplu açılış diyorlar.

 

- Muhalif bir vekil, attığımız temelleri tarif ederken Erbakan Hoca’nın attığı temellere benzetmiş. Kendi çiftliğine attığı kaçak temellerle karıştırdı sanıyorum. Tarihi de tekrar öğrenmeye ihtiyacı var.

 

- Naylon karakter derken faili değil fiili kastediyoruz. Gerçek dışı söylemlerle bir takım naylon işler üreterek, algı balonları oluşturmaya çalışan bir muhalefet anlayışı var.

 

- AK Parti, Türkiye’nin tabanı en geniş partisidir. Birinci ya da ikinci tercihi AK Parti olanların oranı yüzde 70'lerde.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.