KASAPOĞLU’DAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

SPOR 20.04.2021 - 22:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1712+ kez okundu.
 

KASAPOĞLU’DAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

KASAPOĞLU’DAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Polonya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nın ikinci gününde serbest stil 57 kiloda altın madalya alan Süleyman Atlı ile  97 kiloda gümüş madalyanın sahibi olan Süleyman Karadeniz’i tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Polonya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda altın madalya kazanan Süleyman Atlı ile 97 kiloda gümüş madalya kazanan Süleyman Karadeniz’i kutluyorum. Daha önce katıldıkları şampiyonalarda kazandıkları başarılar ile  bizleri gururlandıran sporcularımız, bu kez de Avrupa Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla bizlere büyük mutluluk yaşattılar. Sporcularımızın başarılarında emeği geçenlere şükranlarımı sunuyor, organizasyonda mindere çıkacak diğer sporcularımıza başarılar diliyorum.’’

KASAPOĞLU’DAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Polonya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nın ikinci gününde serbest stil 57 kiloda altın madalya alan Süleyman Atlı ile  97 kiloda gümüş madalyanın sahibi olan Süleyman Karadeniz’i tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

Polonya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda altın madalya kazanan Süleyman Atlı ile 97 kiloda gümüş madalya kazanan Süleyman Karadeniz’i kutluyorum. Daha önce katıldıkları şampiyonalarda kazandıkları başarılar ile  bizleri gururlandıran sporcularımız, bu kez de Avrupa Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla bizlere büyük mutluluk yaşattılar. Sporcularımızın başarılarında emeği geçenlere şükranlarımı sunuyor, organizasyonda mindere çıkacak diğer sporcularımıza başarılar diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.