Kaymakam Dallı: ‘Vatandaşları Uyaralım’

SAĞLIK 08.05.2021 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1504+ kez okundu.
 

Kaymakam Dallı: ‘Vatandaşları Uyaralım’

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, tezgâhları gezerek esnafa uyarılarda bulundu. Kaymakam Dallı, kolluk kuvvetlerinden de yoğunluk olduğunda vatandaşları tatlı dille uyarıda bulunarak mesafeyi koruyun uyarısında bulundu.
Kaymakam Dallı: ‘Vatandaşları Uyaralım’   İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak.  Maltepe Bağlarbaşı Pazar yerinde denetimlerde bulunan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, tezgâhları gezerek esnafa uyarılarda bulundu. Kaymakam Dallı, kolluk kuvvetlerinden de yoğunluk olduğunda vatandaşları tatlı dille uyarıda bulunarak mesafeyi koruyun uyarısında bulundu. Vatandaşlarımız Alışverişini Yapıyorlar İlçede 7 ayrı noktada Pazar kurulduğunu belirten Kaymakam Dallı, ‘Bildiğiniz gibi içişleri Bakanlığımızın genelgesiyle bugün pazarlarımız açıldı. 15 Mayısta da açık olacak. Sektör olarak sıkıntılı arz süreçten geçiyoruz. Sektör itibari ile biliyorsunuz çiftçimizin elindeki sebze, meyve arzı arttı. Hem onların eritilmesi hem de vatandaşlarımızın ucuz bir şekilde sebze, meyveye ve fide satışı olacak, onlara erişimi için bugün pazarlarımız açıldı. İlçemizde de 7 yerde pazarlarımız bugün sabahtan 10.00’dan akşam 17.00’a kadar hizmet verecek. Tüm pazarları dolaşarak kolluk kuvvetlerimiz maske mesafe kuralını uyararak geçirecekler. Vatandaşlarımız gayet rahat bir şekilde alışverişlerini yapıyorlar. Ekiplerimiz hazır, her türlü tedbirimizi, hazırlığımızı hem belediye olarak hem emniyet olarak aldık. Zabıtamız, polisimiz vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. Maske, mesafe ve diğer kurallar konusunda uyaracaklar. İnşallah bir olumsuzluk olmadan bugünü böyle geçirip vatandaşımıza hizmetimizi yapmış olacağız’ diye konuştu.
Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, tezgâhları gezerek esnafa uyarılarda bulundu. Kaymakam Dallı, kolluk kuvvetlerinden de yoğunluk olduğunda vatandaşları tatlı dille uyarıda bulunarak mesafeyi koruyun uyarısında bulundu.

Kaymakam Dallı: ‘Vatandaşları Uyaralım’

 

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. 

Maltepe Bağlarbaşı Pazar yerinde denetimlerde bulunan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, tezgâhları gezerek esnafa uyarılarda bulundu.

Kaymakam Dallı, kolluk kuvvetlerinden de yoğunluk olduğunda vatandaşları tatlı dille uyarıda bulunarak mesafeyi koruyun uyarısında bulundu.

Vatandaşlarımız Alışverişini Yapıyorlar

İlçede 7 ayrı noktada Pazar kurulduğunu belirten Kaymakam Dallı, ‘Bildiğiniz gibi içişleri Bakanlığımızın genelgesiyle bugün pazarlarımız açıldı. 15 Mayısta da açık olacak. Sektör olarak sıkıntılı arz süreçten geçiyoruz. Sektör itibari ile biliyorsunuz çiftçimizin elindeki sebze, meyve arzı arttı. Hem onların eritilmesi hem de vatandaşlarımızın ucuz bir şekilde sebze, meyveye ve fide satışı olacak, onlara erişimi için bugün pazarlarımız açıldı. İlçemizde de 7 yerde pazarlarımız bugün sabahtan 10.00’dan akşam 17.00’a kadar hizmet verecek. Tüm pazarları dolaşarak kolluk kuvvetlerimiz maske mesafe kuralını uyararak geçirecekler. Vatandaşlarımız gayet rahat bir şekilde alışverişlerini yapıyorlar. Ekiplerimiz hazır, her türlü tedbirimizi, hazırlığımızı hem belediye olarak hem emniyet olarak aldık. Zabıtamız, polisimiz vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. Maske, mesafe ve diğer kurallar konusunda uyaracaklar. İnşallah bir olumsuzluk olmadan bugünü böyle geçirip vatandaşımıza hizmetimizi yapmış olacağız’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.