Kılıçdaroğlu belediye başkanları ile bir araya geldi

SAĞLIK 18.07.2020 - 07:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1568+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu belediye başkanları ile bir araya geldi

Kılıçdaroğlu belediye başkanları ile bir araya geldi  CHP Lideri Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu ve gelecek dönemi değerlendirip, başkanların görüşlerini dinledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu ve gelecek dönemi değerlendirip, başkanların görüşlerini dinledi.  Toplantıya, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katıldı.  Toplantıya başkanlık eden Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla birlikte mevcut durumu ve gelecek döneme dair değerlendirmelerde bulunurken, başkanların görüşlerini dinledi.   

Kılıçdaroğlu belediye başkanları ile bir araya geldi

 CHP Lideri Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu ve gelecek dönemi değerlendirip, başkanların görüşlerini dinledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu ve gelecek dönemi değerlendirip, başkanların görüşlerini dinledi.  Toplantıya, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katıldı.  Toplantıya başkanlık eden Kılıçdaroğlu, il belediye başkanlarıyla birlikte mevcut durumu ve gelecek döneme dair değerlendirmelerde bulunurken, başkanların görüşlerini dinledi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.