Maltepe AK Parti'den Kan ver can ver kampanyasına destek

SAĞLIK 10.07.2020 - 05:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1449+ kez okundu.
 

Maltepe AK Parti'den Kan ver can ver kampanyasına destek

    Maltepe AK Parti'den "Kan ver can ver" kampanyasına destek Türk Kızılay Maltepe Şubesi ile AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle azalan kan stoklarını yeterli seviyeye getirebilmek için "Kan ver can ver" kampanyası düzenledi.   AK Parti Maltepe ilçe başkanlığından  yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Maltepe Meydanı'na stantlar kuruldu. AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci ,“Kan Ver Can Ver” sloganı ile başlatılan kampanya üç gün süre ile devam edecek… 10 Temmuz 2020 Cuma günü saat 12.00’de   Maltepe Meydanı’nda başlayacak olan kan bağışı kampanyası 11,12 Temmuz Cumartesi,Pazar günü saat 24.00'e kadar sürecek. Kan bağışı kampanyasını ilk kanı vererek, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci başlatacak… Teşkilat mensupları da kan bağışı kampanyasına destek verecek.  

 

 

Maltepe AK Parti'den "Kan ver can ver" kampanyasına destek

Türk Kızılay Maltepe Şubesi ile AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle azalan kan stoklarını yeterli seviyeye getirebilmek için "Kan ver can ver" kampanyası düzenledi.

 

AK Parti Maltepe ilçe başkanlığından  yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Maltepe Meydanı'na stantlar kuruldu. AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci ,“Kan Ver Can Ver” sloganı ile başlatılan kampanya üç gün süre ile devam edecek…

10 Temmuz 2020 Cuma günü saat 12.00’de   Maltepe Meydanı’nda başlayacak olan kan bağışı kampanyası 11,12 Temmuz Cumartesi,Pazar günü saat 24.00'e kadar sürecek.

Kan bağışı kampanyasını ilk kanı vererek, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci başlatacak… Teşkilat mensupları da kan bağışı kampanyasına destek verecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.