Maltepe Belediyesi geçmiş dönem başkan yardımcısı evlendi

MAHALLELERİMİZ 13.08.2021 - 09:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1956+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi geçmiş dönem başkan yardımcısı evlendi

Maltepe Belediyesi geçmiş dönem başkan yardımcısı  evlendi Uzun yıllar yerel yönetimler alanında birçok görevde bulunan Maltepe  Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya evlendi.   Maltepelilerin yakından tanıdığı  45 yıldır yaşadığı Maltepe’de her kesime hizmet sunan Fatma Gökkaya  düzenlenen törenle Hüseyin Cahit Tarhan ile dünya evine girdi.   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi; Maltepe Belediyesi çatısı altında yıllarca birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğum kıymetli dostum Fatma Gökkaya ve Hüseyin Cahit Tarhan’ın nikahını Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ve diğer şahitlerin huzurunda kıydık. Gülen yüzünüz hiç solmasın, ömür boyu mutluluklar diliyorum.       FATMA GÖKKAYA KİMDİR    * 01.06.1973 tarihinde  doğdu. * İlk öğrenimini Gülensu İlköğretim Okulu, ortaokul ve liseyi Esenkent Ertuğrul Gazi Lisesi'nde okudu. * Önlisansını Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler bölümünde tamamlayan Gökkaya, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. * Memuriyet hayatına 24.02.1992 tarihinde Eminönü Belediyesi'nde başladı. * Daha sonra sırasıyla Kadıköy Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nde görev yaptı. * Maltepe Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yapan Gökkaya, Başkan Yardımcılığı görevine atandı ve bu görevini sürdürüyordu.Ocak 2021 yılında emekli oldu

Maltepe Belediyesi geçmiş dönem başkan yardımcısı  evlendi

Uzun yıllar yerel yönetimler alanında birçok görevde bulunan Maltepe  Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya evlendi.

 
Maltepelilerin yakından tanıdığı  45 yıldır yaşadığı Maltepe’de her kesime hizmet sunan Fatma Gökkaya  düzenlenen törenle Hüseyin Cahit Tarhan ile dünya evine girdi.
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi;
Maltepe Belediyesi çatısı altında yıllarca birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğum kıymetli dostum Fatma Gökkaya ve Hüseyin Cahit Tarhan’ın nikahını Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ve diğer şahitlerin huzurunda kıydık.
Gülen yüzünüz hiç solmasın, ömür boyu mutluluklar diliyorum.
 
 
 
FATMA GÖKKAYA KİMDİR 
 
* 01.06.1973 tarihinde  doğdu.
* İlk öğrenimini Gülensu İlköğretim Okulu, ortaokul ve liseyi Esenkent Ertuğrul Gazi Lisesi'nde okudu.
* Önlisansını Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler bölümünde tamamlayan Gökkaya, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
* Memuriyet hayatına 24.02.1992 tarihinde Eminönü Belediyesi'nde başladı.
* Daha sonra sırasıyla Kadıköy Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nde görev yaptı.
* Maltepe Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yapan Gökkaya, Başkan Yardımcılığı görevine atandı ve bu görevini sürdürüyordu.Ocak 2021 yılında emekli oldu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.