Maltepe Belediyesi’nden CİMER uyum programı

EĞİTİM 21.11.2019 - 03:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1997+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi’nden CİMER uyum programı

Maltepe Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuru sistemi uyum programı kapsamında personeli müdür ve başkan yardımcılarına dönük eğitim çalışması yaptı. İstanbul Valiliği’nden konuyla ilgili bir uzman tarafından uygulan eğitim programı kapsamında, vatandaş ile devlet arasında daha kolay ve güçlü iletişim kurulması amacıyla kullanılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuru sisteminin tanıtımı yapılırken, sistemin işleyişi hakkında da bilgi verildi. İki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim programının ilki onay yetkisi olan idari kadroya dönük yapılırken, ikinci oturumda ise Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altın Masa personeline yapıldı. Eğitime programı sayesinde, personeller, CİMER tarafından Maltepe Belediyesi’ne sevk edilen başvuruları sistem üzerinden düzenli bir şekilde takip ederek vatandaşlara en hızlı şekilde geri bildirim sağlayabilecek.

Maltepe Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuru sistemi uyum programı kapsamında personeli müdür ve başkan yardımcılarına dönük eğitim çalışması yaptı.

İstanbul Valiliği’nden konuyla ilgili bir uzman tarafından uygulan eğitim programı kapsamında, vatandaş ile devlet arasında daha kolay ve güçlü iletişim kurulması amacıyla kullanılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuru sisteminin tanıtımı yapılırken, sistemin işleyişi hakkında da bilgi verildi.

İki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim programının ilki onay yetkisi olan idari kadroya dönük yapılırken, ikinci oturumda ise Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altın Masa personeline yapıldı. Eğitime programı sayesinde, personeller, CİMER tarafından Maltepe Belediyesi’ne sevk edilen başvuruları sistem üzerinden düzenli bir şekilde takip ederek vatandaşlara en hızlı şekilde geri bildirim sağlayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.