MALTEPE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINA ORTAK OLDU

EĞİTİM 27.06.2020 - 10:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1284+ kez okundu.
 

MALTEPE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINA ORTAK OLDU

MALTEPE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINA ORTAK OLDU Yüzbinlerce öğrencinin geleceğini şekillendirmedeki en önemli aşama olan YKS sınavının 1. oturumu gerçekleşiyor. Maltepe Belediyesi, Maltepe’da sınavın gerçekleştiği okullarda öğrencilere ve ailelere su - maske-dezenfektan ikramında bulundu.  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “  Sevgili gençler; Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz.   Her biriniz güzel bir gelecek adına üniversite idealleriniz için yıl boyunca çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız ümidiyle, haftasonu yapılacak YKS’de hepinize başarılar diliyorum.     ” dedi. Bu önemli günde gençler ve aileleri sınav heyecanını onlarla birlikte paylaştığı için Maltepe Belediyesi’ne ve Başkan Ali Kılıç'a teşekkür ettiler. Maltepe Belediyesi ''Öğrencilerimizin sınav heyecanına ortak olmak ve onlara destek verebilmek için sabah itibariyle Maltepe’deki okullarımızda yerimizi aldık. yks maratonunda tüm öğrencilere başarılar dileriz.'' 

MALTEPE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINA ORTAK OLDU

Yüzbinlerce öğrencinin geleceğini şekillendirmedeki en önemli aşama olan YKS sınavının 1. oturumu gerçekleşiyor.

Maltepe Belediyesi, Maltepe’da sınavın gerçekleştiği okullarda öğrencilere ve ailelere su - maske-dezenfektan ikramında bulundu. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,

“  Sevgili gençler;

Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz.  

Her biriniz güzel bir gelecek adına üniversite idealleriniz için yıl boyunca çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız ümidiyle, haftasonu yapılacak YKS’de hepinize başarılar diliyorum.     ” dedi.

Bu önemli günde gençler ve aileleri sınav heyecanını onlarla birlikte paylaştığı için Maltepe Belediyesi’ne ve Başkan Ali Kılıç'a teşekkür ettiler.

Maltepe Belediyesi

''Öğrencilerimizin sınav heyecanına ortak olmak ve onlara destek verebilmek için sabah itibariyle Maltepe’deki okullarımızda yerimizi aldık. yks maratonunda tüm öğrencilere başarılar dileriz.'' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.