MALTEPE BİSMİL DERNEĞİNDEN 300 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI

ÇOCUK 25.12.2019 - 04:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2280+ kez okundu.
 

MALTEPE BİSMİL DERNEĞİNDEN 300 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI

İstanbul Maltepe'de bulunan Diyarbakır Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından çocuklar üşümesin kampanyası kapsamında dernek başkanı Mehmet Sebih Altun ve yönetim kurulu önderliğinde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 300 öğrenciye kışlık bot, mont ve bere gönderildi. İstanbul'daki Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ilçede bulunan öğrencileri yalnız bırakmadı. Dernek yönetimi, Bismil'deki 300 öğrenciye, kışlık bot, mont ve bere gönderdi. Konu ile ilgili bilgi veren Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Sebih Altun, İstanbul'da bir araya geldikleri iş adamları üyelerin yardımı ile Bismil'de üç okulda toplam 300 öğrenciye kışlık elbise ve ayakkabı yardımında bulunduklarını söyledi.   Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven de, yardımlarından dolayı Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Gülseven, "Çocuklarımıza giyim malzemesi dağıtıldı. Biz eğitim camiası olarak bu tür yardımların çoğalmasını istiyoruz. Özelikle hemşerilerimizin bu duyarlılığı gösterip ta İstanbul'dan buraya kadar gelmeleri çocuklarımızla bir araya gelmeleri bizim için çok manidar bundan sonra ki süreçte de kendileriyle iş birliği devam ederek daha çok maddi durumu düşük olan öğrencilerimize ulaşacaklarını umut ediyoruz" dedi.  

İstanbul Maltepe'de bulunan Diyarbakır Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından çocuklar üşümesin kampanyası kapsamında dernek başkanı Mehmet Sebih Altun ve yönetim kurulu önderliğinde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 300 öğrenciye kışlık bot, mont ve bere gönderildi.

İstanbul'daki Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ilçede bulunan öğrencileri yalnız bırakmadı. Dernek yönetimi, Bismil'deki 300 öğrenciye, kışlık bot, mont ve bere gönderdi. Konu ile ilgili bilgi veren Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Sebih Altun, İstanbul'da bir araya geldikleri iş adamları üyelerin yardımı ile Bismil'de üç okulda toplam 300 öğrenciye kışlık elbise ve ayakkabı yardımında bulunduklarını söyledi.
 
Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven de, yardımlarından dolayı Bismil Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Gülseven, "Çocuklarımıza giyim malzemesi dağıtıldı. Biz eğitim camiası olarak bu tür yardımların çoğalmasını istiyoruz.
Özelikle hemşerilerimizin bu duyarlılığı gösterip ta İstanbul'dan buraya kadar gelmeleri çocuklarımızla bir araya gelmeleri bizim için çok manidar bundan sonra ki süreçte de kendileriyle iş birliği devam ederek daha çok maddi durumu düşük olan öğrencilerimize ulaşacaklarını umut ediyoruz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.