MALTEPE CHP’YE KAYYUM ATANDI

SİYASİ PARTİLER 07.07.2021 - 22:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1717+ kez okundu.
 

MALTEPE CHP’YE KAYYUM ATANDI

MALTEPE CHP’YE KAYYUM ATANDI CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyelerinin istifası birlikte CHP, Maltepe ilçe yönetimine seçim sürecine kadar  İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce'yi  kayyum olarak atadı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanlığında  seçim sürecine kadar görev alacak olan Burkay Düzce görevi devraldı. Düzce, 45 gün içerisinde CHP İlçe Başkanlığı’nı seçime götürecek. BURKAY DÜZCE KİMDİR !   Aslen Tuncelili olan bir ailenin çocuğu olarak 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Çocuk yaşlarında Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadele vermeye başladı. 2010-2011 yıllarında sürdürdüğü CHP Kadıköy Lise Komisyonu Başkanlığı görevinin ardından sırasıyla CHP Kadıköy Gençlik Kolu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve toplam dört seçimi kapsayan 2014-2016 yılları arasında CHP Kadıköy İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevinde bulundu.  7 Ocak 2018 tarihinde  CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine seçildi. Toplumsal alanda mücadele eden birçok dernek ve vakıf üyesi olan Düzce. Lise öğrenimimi Atacan Lisesi’nde tamamladı. 2010 yılında  Atacan Lisesini   temsil ederek Türkiye Liselerarası Münazara Şampiyonu oldu. Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Mezunu olarak bitirdi. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatıma devam etmekte. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olmanın yanında tenis sporuna oldukça ilgi duymakta. Orta düzeyde İngilizce bilmekte ve tarih alanına oldukça ilgi duymakta.  

MALTEPE CHP’YE KAYYUM ATANDI

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyelerinin istifası birlikte CHP, Maltepe ilçe yönetimine seçim sürecine kadar 

İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce'yi  kayyum olarak atadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanlığında  seçim sürecine kadar görev alacak olan Burkay Düzce görevi devraldı.

Düzce, 45 gün içerisinde CHP İlçe Başkanlığı’nı seçime götürecek.

BURKAY DÜZCE KİMDİR !

 

Aslen Tuncelili olan bir ailenin çocuğu olarak 1993 yılında İstanbul’da doğdu.

Çocuk yaşlarında Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadele vermeye başladı. 2010-2011 yıllarında sürdürdüğü CHP Kadıköy Lise Komisyonu Başkanlığı görevinin ardından sırasıyla CHP Kadıköy Gençlik Kolu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve toplam dört seçimi kapsayan 2014-2016 yılları arasında CHP Kadıköy İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevinde bulundu.

 7 Ocak 2018 tarihinde  CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine seçildi.

Toplumsal alanda mücadele eden birçok dernek ve vakıf üyesi olan Düzce.

Lise öğrenimimi Atacan Lisesi’nde tamamladı.

2010 yılında  Atacan Lisesini   temsil ederek Türkiye Liselerarası Münazara Şampiyonu oldu.

Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Mezunu olarak bitirdi.

Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatıma devam etmekte.

İyi bir Fenerbahçe taraftarı olmanın yanında tenis sporuna oldukça ilgi duymakta.

Orta düzeyde İngilizce bilmekte ve tarih alanına oldukça ilgi duymakta.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.