Maltepe’de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlandı

MAHALLELERİMİZ 05.10.2021 - 08:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1500+ kez okundu.
 

Maltepe’de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlandı

Maltepe’de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlandı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Feyzullah-Turgay Ciner Ortaokulunda düzenlenen program ile kutlandı. Programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, okul müdürü Hüseyin Ceylan, muhtar Ali Galip Yurduseven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Programda konuşan Okul Müdürü Hüseyin Ceylan; ‘Hayvan sevgisi ve sorumluluğu ile büyüyen bireyler yetiştirmek biz eğitim camiasının en önemli görevlerinden biridir’ dedi. Program, Hayvan Hakları Bildirisinin okunması, şiir ve müzik dinletileri ve öğrencilerin hazırladıkları serginin gezilmesi ile sona erdi.

Maltepe’de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Feyzullah-Turgay Ciner Ortaokulunda düzenlenen program ile kutlandı.

Programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, okul müdürü Hüseyin Ceylan, muhtar Ali Galip Yurduseven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  

Programda konuşan Okul Müdürü Hüseyin Ceylan; ‘Hayvan sevgisi ve sorumluluğu ile büyüyen bireyler yetiştirmek biz eğitim camiasının en önemli görevlerinden biridir’ dedi.

Program, Hayvan Hakları Bildirisinin okunması, şiir ve müzik dinletileri ve öğrencilerin hazırladıkları serginin gezilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.