Maltepe'de Alev Alev Yandı

POLİS & ADLİYE 06.11.2021 - 04:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1595+ kez okundu.
 

Maltepe'de Alev Alev Yandı

Maltepe'de seyir halindeki bir servis minibüsü alev alev yandı.
Maltepe'de  Alev Alev Yandı Maltepe'de seyir halindeki bir servis minibüsü alev alev yandı. Edinilen bilgiye göre, Büyükbakkalköy Mahallesi istikametine doğru ilerlediği sırada aldığı kokuyla araçtan inen servis minibüsü şoförü, aracı yolun sağına çekti. Minibüsün ön kısmından yükselen dumanların ardından araç bir anda alev topuna döndü.   Alınan ihbarlar üzerine olay yerine Maltepe ve Kartal itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınıp söndürüldü.   Maddi hasarın meydana geldiği olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.Söndürülen servis minibüsü ise kullanılamaz hale geldi.
Maltepe'de seyir halindeki bir servis minibüsü alev alev yandı.

Maltepe'de  Alev Alev Yandı

Maltepe'de seyir halindeki bir servis minibüsü alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, Büyükbakkalköy Mahallesi istikametine doğru ilerlediği sırada aldığı kokuyla araçtan inen servis minibüsü şoförü, aracı yolun sağına çekti.
Minibüsün ön kısmından yükselen dumanların ardından araç bir anda alev topuna döndü.
 
Alınan ihbarlar üzerine olay yerine Maltepe ve Kartal itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınıp söndürüldü.
 
Maddi hasarın meydana geldiği olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.Söndürülen servis minibüsü ise kullanılamaz hale geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.