MALTEPE'DE ASAYİŞ DENETİMİ

POLİS & ADLİYE 10.10.2021 - 07:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1496+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ASAYİŞ DENETİMİ

Maltepe'de, eğlence yerleri ve kahvehanelere yönelik olarak denimler yapıldı.
MALTEPE'DE ASAYİŞ DENETİMİ Maltepe'de, eğlence yerleri ve kahvehanelere yönelik olarak denimler yapıldı.   Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 20.00'de Küçükyalı Polis Merkezi önünde toplanarak, ilçe genelinde eğlence yerleri, kafe ve kahvehane ağırlıklı 'Huzurlu Sokaklar' adlı asayiş denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde; 22 ayrı umuma açık yer, 142 araç ve 27 motosiklet kontrol edilirken, 518 kişi GBT taramasından geçirildi. Denetimlerde, aranması olan 1 kişi, yoklama kaçağı 9 kişi ve alkollü otomobil kullandığı tespit edilen 1 sürücü hakkında işlem yapılırken, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Denetimlere çevre ilçelerden destek timleri de katıldı.
Maltepe'de, eğlence yerleri ve kahvehanelere yönelik olarak denimler yapıldı.

MALTEPE'DE ASAYİŞ DENETİMİ

Maltepe'de, eğlence yerleri ve kahvehanelere yönelik olarak denimler yapıldı.

 

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 20.00'de Küçükyalı Polis Merkezi önünde toplanarak, ilçe genelinde eğlence yerleri, kafe ve kahvehane ağırlıklı 'Huzurlu Sokaklar' adlı asayiş denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde; 22 ayrı umuma açık yer, 142 araç ve 27 motosiklet kontrol edilirken, 518 kişi GBT taramasından geçirildi.

Denetimlerde, aranması olan 1 kişi, yoklama kaçağı 9 kişi ve alkollü otomobil kullandığı tespit edilen 1 sürücü hakkında işlem yapılırken, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Denetimlere çevre ilçelerden destek timleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.