Maltepe’de Ata’ya saygı ve minnet

GÜNDEM 10.11.2021 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1341+ kez okundu.
 

Maltepe’de Ata’ya saygı ve minnet

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yıl dönümünde Maltepe'de anıldı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise protokol ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.
Maltepe’de Ata’ya saygı ve minnet Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yıl dönümünde  Maltepe'de anıldı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise protokol ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; Ebediyete İrtihalinin 83. Yıldönümünde Törenlerle Anıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. Yıl Dönümü olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı;  E.C.A Elginkan İlköğretim Okulu Küçükyalı,Atatürk Anıtı önünde, saat: 9.00’da Çelenk Sunma Töreniyle başladı.   Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki,   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  ,  23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik,    siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.    Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Kaymakamlık Makamı adına Atatürk Anıtına çelenk çelenk sundu. Belediye Başkanlığı adına  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenklerin sunulmasına takiben; Atamızın aramızdan ayrılış saati olan 9.05’de ise 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde İstiklal marşı okundu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yıl dönümünde Maltepe'de anıldı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise protokol ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Maltepe’de Ata’ya saygı ve minnet

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yıl dönümünde  Maltepe'de anıldı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise protokol ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; Ebediyete İrtihalinin 83. Yıldönümünde Törenlerle Anıldı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. Yıl Dönümü olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı;  E.C.A Elginkan İlköğretim Okulu Küçükyalı,Atatürk Anıtı önünde, saat: 9.00’da Çelenk Sunma Töreniyle başladı.  

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki,   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  ,  23. Komanda Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Cevdet Çelik,    siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 



 

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Kaymakamlık Makamı adına Atatürk Anıtına çelenk çelenk sundu. Belediye Başkanlığı adına  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenklerin sunulmasına takiben; Atamızın aramızdan ayrılış saati olan 9.05’de ise 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde İstiklal marşı okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.