MALTEPE'DE BETON MİKSERİ DEVRİLDİ

POLİS & ADLİYE 14.06.2021 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1652+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE BETON MİKSERİ DEVRİLDİ

MALTEPE'de bir beton mikseri devrildi
MALTEPE'DE BETON MİKSERİ DEVRİLDİ MALTEPE'de bir beton mikseri devrildi Başıbüyükyolu Caddesi'nde ilerleyen Hüseyin Özdemir yönetimindeki beton mikseri, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada beton mikserinin sürücüsü Hüseyin Özdemir yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, mikserin içerisindeki hazır beton, yola döküldü. Yoldaki beton olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından önce küreklerle yol kenarına atıldı. Beton daha sonra olay yerine gelen kepçe ile temizlendi. Bu sırada olay yerine gelen vinçler ise beton mikserini kaldırmak için çalışma yaptı. Çalışmalar sırasında caddedeki trafik tamamen kesildi. Beton mikseri kontrollü bir çalışmanın ardından kaldırılırken, caddedeki trafik yaklaşık 2 saat sonra normal seyrine döndü.
MALTEPE'de bir beton mikseri devrildi

MALTEPE'DE BETON MİKSERİ DEVRİLDİ

MALTEPE'de bir beton mikseri devrildi

Başıbüyükyolu Caddesi'nde ilerleyen Hüseyin Özdemir yönetimindeki beton mikseri, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.

Kazada beton mikserinin sürücüsü Hüseyin Özdemir yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, mikserin içerisindeki hazır beton, yola döküldü.

Yoldaki beton olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından önce küreklerle yol kenarına atıldı. Beton daha sonra olay yerine gelen kepçe ile temizlendi.

Bu sırada olay yerine gelen vinçler ise beton mikserini kaldırmak için çalışma yaptı. Çalışmalar sırasında caddedeki trafik tamamen kesildi.

Beton mikseri kontrollü bir çalışmanın ardından kaldırılırken, caddedeki trafik yaklaşık 2 saat sonra normal seyrine döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.