MALTEPE'DE BÖYLE BASILDILAR

POLİS & ADLİYE 10.04.2021 - 22:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2409+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE BÖYLE BASILDILAR

Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi
MALTEPE'DE BÖYLE BASILDILAR   Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi. Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi. Baskında 11 kişiye toplamda 55 bin lira para cezası kesilirken, baskın anı kameraya yansıdı. Maltepe Küçükyalı Mahallesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde kumar oynatıldığı tespit edilen kıraathaneye baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda; masa üzerinde poker kağıtları ve kumar oynatılmasından elde edildiği değerlendirilen 700 lira ele geçirildi. Öte yandan işyeri içerisinde bulunan kişilere 1593 Sayılı İl Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine istinaden 40 bin 950 lira, kumar oynadığı tespit edilen kişilere ise 15 bin lira olmak üzere toplamda 55 bin 950 lira ceza kesildi. İşyeri sahibi olan kişiye "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem yapıldı.
Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi

MALTEPE'DE BÖYLE BASILDILAR

 

Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi.

Maltepe'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye baskın düzenlendi. Baskında 11 kişiye toplamda 55 bin lira para cezası kesilirken, baskın anı kameraya yansıdı.

Maltepe Küçükyalı Mahallesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken saatlerde kumar oynatıldığı tespit edilen kıraathaneye baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda; masa üzerinde poker kağıtları ve kumar oynatılmasından elde edildiği değerlendirilen 700 lira ele geçirildi. Öte yandan işyeri içerisinde bulunan kişilere 1593 Sayılı İl Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine istinaden 40 bin 950 lira, kumar oynadığı tespit edilen kişilere ise 15 bin lira olmak üzere toplamda 55 bin 950 lira ceza kesildi. İşyeri sahibi olan kişiye "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.